Ewuniu dzisiaj już wiem, że nie każdy postrzega świat w taki sam sposób jak ja. Staram się wydobywać ze zwyczajnej codzienności pokłady piękna...to chyba się nazywa szczęśliwym być
Witam Miło mi, że postanowiłaś się ujawnić...i ja nie lubię spoglądać zza płotu a więc we wszystkich odwiedzanych wątkach w miarę możliwości staram się szepnąć słówko.
Dziękuję za wszystkie przesympatyczne słowa i zapraszam do mojego "zwyczajnego" świata usłanego "zwyczajnym" pięknem "zwyczajnych" chwil.
Ściskam
Witam, niezmiernie mi miło gościć w moich skromnych progach, tak kolor potrzebowałam koloru energetycznego w domu i w ogrodzie Pozdrawiam romantyczną duszę MarzenaG
Agnieszko...takie ciepłe brązy i zielenie na zdjęciach...
Cudny klimat...chętnie bym się wcisnęła w tego futrzaka na zdjęciach
z kubkiem kawy...to takie mi bliskie kolory...baaaardzo tu miło u Ciebie.
Pozdrawiam ciepło...
Prosiłaś o cynk z dołowaniem bukszpanów...
Dostałaś wiadomość ode mnie...??? Ja mam w smsach, że dotarło ?!
Jak to niektórzy mówią trzeba się urodzić w czepku i różowych okularach aby właśnie tak postrzegać świat na poważnie wydaje mi się, że wystarczy być wrażliwym, szczęśliwym, spełnionym człowiekiem umiejącym doceniać całe to piękno, który dostajemy gratis od życia.
Zdjęcia odzwierciedlają niejako złożoność i nastroje duszy...nie umiem dzielić na czworo życia i pasji...wszystko składa się w jedną nierozerwalność całość.
Kompozycja o którą pytasz jest oczywiście sezonowa...dostosowuję je do pory roku i oczywiście królujących w danym czasie roślin. W tej materii lubię zmiany