Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

justi 08:11, 06 lis 2014

Dziewczyny dzięuję wszystkim za miłe słowa.Pogoda taka piękna oby tak dalej, dziś idę sprzątać jeszcze, bo liści naleciało, może jakieś fotki zrobię.

Mirka maliny wycięte już do samej ziemi, ale jakbyś bardzo chciała w tym roku to daj znać, sprawdzę czy się da ukopać takie kikutki. Polanę mam, z Polesiami byłoby gorzej bo bardzo dużo sama potrzebowałam, jeszcze dokupowałam.

Ewkakonewka 08:42, 06 lis 2014

Pozdrawiam z prawie Lublina Przyjemnych działań ogrodowych, pogoda nas rozpieszcza, aż miło.
Zaznaczam do oglądania.
Mirka 10:12, 06 lis 2014

justi napisał(a)
Dziewczyny dzięuję wszystkim za miłe słowa.Pogoda taka piękna oby tak dalej, dziś idę sprzątać jeszcze, bo liści naleciało, może jakieś fotki zrobię.

Mirka maliny wycięte już do samej ziemi, ale jakbyś bardzo chciała w tym roku to daj znać, sprawdzę czy się da ukopać takie kikutki. Polanę mam, z Polesiami byłoby gorzej bo bardzo dużo sama potrzebowałam, jeszcze dokupowałam.

Dzięki za odpowiedz okazało się że sasiadka ma Polanę i już mam malinki .
Luki 17:43, 06 lis 2014

Wypada się przywitać na początku
Co do żurawki to nie jestem pewien na 100% ale ja obstawiłbym odmiane Amethyst Myst. Ta kolorystyka jest doś trudna tym bardziej w starszych odmianach, a ta do nich należy
Tess 18:20, 06 lis 2014

Dawno tego ogrodu nie widziałam,a on tak wypiękniał. Elegancko.
Kula cisowa nieodmiennie mnie powala.
justi 16:54, 12 lis 2014

Ewa, Mirka, Luki, Tess dziękuję. Zdjęć z ogrodu bardzo nie mam, ale mam coś innego, zaraz wgram
Łukasz wcześniej brałam pod uwagę tą żurawkę, ale ... no własnie jakieś ale mi zawsze zostawało. Trudno tak samemu stwierdzić, dziękuję, że zajrzałeś.
justi 17:00, 12 lis 2014

Dziś ścięłam trochę kwiatów hortensji. Na wianek za mało, więc parę bardzo prostych dekoracji zrobiłam. Zawsze to jakiś kwiat w domu

Tess 17:48, 12 lis 2014

Justi, cudne te dekoracje.
Wyrafinowana prostota.
nicol21 22:34, 14 lis 2014

Milutkie dla oka te dekoracje, super że hortki nawet po przekwitnięciu nadal są takie ładne i długo się trzymają
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
justi 19:43, 01 gru 2014

Tessiu, Ewelinko dzięki za miłe słówko
Wiecie co, ostatni dzień przed tym jak zamarzła ziemia robiłam rabatę, przesadziłam małe bukszpany i żurawki nie wiem czy to wytrzymają. Podcięte od dołu zostały świerki i zrobiło się strasznie brzydko i łyso, no i musiałam coś wsadzić bo nie mogłam patrzeć. Zdjęcia niestety niet.

NIE MAM WENY NA DEKORACJE! Poratujcie jakimiś fotkami, co robicie w tym roku, oprócz wianków oczywiście?