Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 22:58, 05 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
No pewnie, że wpuszczę tylko mój płot trochę dalej na wsi hihihi
O wiązaniu traw muszę się doedukować też

Ja będę wiązać co się da związać i już wiem, że wstążeczki mogą się zsuwać, więc najpierw gumeczka lub sznurek inne, niższe dostaną tylko gałązki mam nadzieję, że im starczy....
BusyBee 23:01, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Na little bunny szykuję sie na wiosnę .. Już nie przepuszczę

A ja liczę na to, że moje jakoś dadzą radę.... mam je pierwszy rok. Hameln przezimowały, a little bunny - zobaczymy
BusyBee 23:08, 05 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Bożeszzz .. Jo ni mom płota ... Jak do mnie przyjedziesz to na czym będziesz się wieszać ?!!.. Już siem bojammm

Ściskam Kasiu

Oj Elu: ) nie kombinuj za bardzo jak nie masz płota, to wlezę po prostu... siądę sobie na tarasiku i poczekam na Twoje jaszczury...
Tylko może wiosną się wybiorę, bo teraz to można by zamarznąć, nim te jaszczury się obudzą... bo one
chyba śpią zimą... wiosną to też ptasie spa będzie pełne gości....same atrakcje- Nudzić się nie będę
Buziak
BusyBee 23:19, 05 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Elcia ty zawsze jakies kontrowersyje wzbudzasz hihi

BussyBee to Ty sie naucz wiazac a ja u Ciebie podpatrze jakbys jeszcze jakas fajna wstazke kupiła ...to bym Ci była wdzieczna

Jolu ja wiązałam już w poprzednim roku- czerwonymi wstążeczkami i jeszcze kopczyk z kory i gałązki na te wrażliwe trawki. Full wypas po prostu w tym roku jeszcze nie zdążyłam, ale na szczęście ciepło.
W sumie to nie wiem.... już wiązać??? Nie mam czasu polatać po O.......

A wstążeczkę mogę Ci zakupić.... a jaki kolor Ci z ogrodem konweniuje???
BusyBee 23:22, 05 lis 2014

Magda_ napisał(a)
widzę, że masz sprytne rączki wiązanki na 6+

Hej Madziu dzięki
Fajnie, że jesteś....mam nadzieję, że Twój egzamin po Twojej myśli i w końcu będziesz miała trochę czasu na O....
BusyBee 13:41, 06 lis 2014

polinka napisał(a)
Trawy najpierw sznurkiem wiążemy, póżniej ozdobna wstążka

JAk znajdę Danusi wiązanie to podrzucę

Znalazłam

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=238

Dziękuję ale fajnie wyglądają widzę na tych fotkach, że wysokie trawy warto przewiązać w 2 miejscach. Moje ML i Gracki będę wiązać pierwszy raz. Twoje fotki jak znalazł
lojalna_ 22:01, 06 lis 2014

BusyBee napisał(a)

Jolu ja wiązałam już w poprzednim roku- czerwonymi wstążeczkami i jeszcze kopczyk z kory i gałązki na te wrażliwe trawki. Full wypas po prostu w tym roku jeszcze nie zdążyłam, ale na szczęście ciepło.
W sumie to nie wiem.... już wiązać??? Nie mam czasu polatać po O.......

A wstążeczkę mogę Ci zakupić.... a jaki kolor Ci z ogrodem konweniuje???

Kilka dzisiaj zawiazałam chociaz szkoda mi było bo takie fajne sa poszłam w niebieski ....u mnie szarosci, stalowy , niebieski wianek tez zmienił kolor

Buziolki Ty jak zawsze pomocna nawet o kolor wsazki zapytałas

Przeczytałam własnie ze tez orke miałas z studiami, praca i dziecki haha widac ze nasze zycie musi sie w czasie rozszerzac inaczej nie dałybysmy rady ...lepsza jestes ma mam tylko jedno dziecko
Ewkakonewka 23:19, 06 lis 2014

Hm kolor wstążki mus wybrać akurat uprawiam wstążkowe zbieractwo trudny wybór , ale przy tych +20 dzisiaj trudno się o zimowej modzie myśli
BusyBee 14:34, 07 lis 2014

lojalna_ napisał(a)

Kilka dzisiaj zawiazałam chociaz szkoda mi było bo takie fajne sa poszłam w niebieski ....u mnie szarosci, stalowy , niebieski wianek tez zmienił kolor

Buziolki Ty jak zawsze pomocna nawet o kolor wsazki zapytałas

Przeczytałam własnie ze tez orke miałas z studiami, praca i dziecki haha widac ze nasze zycie musi sie w czasie rozszerzac inaczej nie dałybysmy rady ...lepsza jestes ma mam tylko jedno dziecko

No tak... ciężko to było:/ ale sama chciałam w sumie...jak już sobie wymyśliłam, że się przekwalifikuję to trza było orać...teraz po latach dalej mam ciary ...sama nie wiem jak nie zwariowałam...Nigdy więcej!
Teraz oram w ogródku.......czasami......i to z przyjemnością

Fssstążeczki błękitne- git Jolcia będą konweniowały z tymi Twoimi szarościami
BusyBee 14:41, 07 lis 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Hm kolor wstążki mus wybrać akurat uprawiam wstążkowe zbieractwo trudny wybór , ale przy tych +20 dzisiaj trudno się o zimowej modzie myśli

Ot i racja zimowa moda he he he...ja w pomarańczowym, stricte wiosennym płaszczyku ganiałam teraz po ogrodzie i fociłam jesień

Tej jesieni nadal modne są pomarańcze, bordo i żółcienie...