to tak, jak ja, znowu szalone tempo, chyba to trudno zmienić
Ania, u mnie też zżarte, mimo zabijania, nie mogę sypać granulek, bo Misia do pyska bierze wszystko, jak to szczeniaki; biedna jesteśmy, ale co robić, to na skalę masową musi iść działanie!
kielichowiec wonny zaczyna pokaz
maki od ciebie, w tym roku są duże....ślimory tez i do nich zaczęły sie dobierać..
ciekawa jestem kwiatów
Mirka, nie ma za bardzo na co czekać Wyskoczyłam tylko na chwilę z aparatem przed same drzwi Tam nadal tulipanowo, ale doszłam do wniosku, że Queeny kwitna u mnie zdecydowanie najkrócej Już tracą powoli płatki. Przed płotem już tez niestety tulipanki umarły Trzymają sie jeszcze Jan Paweł II i ta wściekła różnokolorowa rabata z tulipanami, które miały być czysto różowe, a co wyszło, pozostawię bez komentarza...
Kasia i to bez nawozu rosną oj kusisz, ale wiem, że ta grupa powojników to strzał w 10! te będę kupować, tylko jak wcisnąć
a tu na paulowni szaleje mój nowy z ubiegłego roku, ma ciemno bordowe liście
Dzięki za wsparcie mojej maturzystki.
Na razie idzie dobrze
Tulipanki coraz mniej ale jeszcze są i cieszą
Hostki to moja pierwsza miłość .Mam ich ok już 80
Co to za roślinka.mała ale ładnie teraz kwitnie. ??
Clematis Maidwell Hall tuż tuż
I floksiki
My to rodzice się mamy.Ale bez dzieci nie wyobrażam sobie życia
Dzięki kochane , za wsparcie, za wszystko.
Jak na razie matura idzie do przodu!!Aby tak dalej Uff,odetchnę chyba po wszystkim.ale już rozglądam się laptopkiem,na prezencik dla córci, jak zda maturę.Będzie fajna chyba niespodzianka ?
Z angielskim pisemnym dobrze. Rozszerzony, może ciut słabiej, bo i zmęczenie. popołudniu większe, i 3 dzień z kolei..Zobaczymy...