Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Bogdzia 20:56, 17 cze 2015

Piękne masz martagony, moje w pakach ale taki brudny róz i jeden z czerwonych kwitną. Zakwitła też piwonia od Mariusza, kolor niesamowity, piękna.Buziaki.
yolka 20:59, 17 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Tobie niebieski.. jak zwykle

Z tyłu to są naparstnice?, cudo prawdziwe, zapisane na liście do przyszłorocznych nasadzeń
Czytam że po przerwie znowu jazda - tak trzymać
Ensata 21:06, 17 cze 2015

Ja teraz to bede miała trawe z 40 m2 Ale Perukowiec w wyjsciowej fryzurze.
21:34, 17 cze 2015
kurcze tu tez jest peruka u any_art tez jest ..kurcze mam uraz do tego bo na wegrzech tego rośnie wszędzie przy drogach po rowach jak u nas czarny bez i uważam ze straszy,
lenka 22:05, 17 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)
Foto dala Lenki..
Kokorycz pogięta i dzwonek. Dzwonek jest bardzo wysoki, ale po deszczu się położył i już chyba sam nie wstanie.

Portret

Aniu, bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia i polecone bylinki. Ta kokorycz jest faktycznie ciekawa, nigdy się chyba z nią nie spotkałam.. Rozejrzę się w ogrodniczym. A jak wysoko wyrasta?

Twój ogród jest niesamowity, Tętni kolorami i zapachami. Zachwycam się ilością kwiecia....
Pozdrawiam ...
anka_ 22:08, 17 cze 2015

Aniu jakiej wysokości jest twój rozpław?
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
GorAna 22:14, 17 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Aniu, śliczny ten napuszony poczochraniec.....reszta też śliczna, ale takiego perukowca jeszcze nie widziałam
Pozdrawiam......czy już żabkę ucalowałaś?
Madzenka 00:08, 18 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Tobie niebieski.. jak zwykle

Boskie widoki zapodajesz, naparstnice eh.., wyzbyłem się złudzeń ze u mnie dadzą radę!
Mathildis 00:21, 18 cze 2015

Mala_Mi napisał(a)

Nie tyle nie lubię, co nie jestem ich dozgonną fanką.. często mnie denerwują..

Lubię moje rabatówki NN, Elmshorn, Pomponellę, Nostalgię.. do reszty się przekonuję.

I Pomponella... jeszcze nie choruje, długo kwitnie.

jeśli chodzi o róże to dla mnie piękna jest Nostalgia i ta Twoja podobna do Elfrid... czy ta ostatnia kwitnie już? pokazywałaś? czyżbym przegapiła?
edit: no Elmshorn też daje czadu
Mala_Mi 00:27, 18 cze 2015

Mathildis napisał(a)

jeśli chodzi o róże to dla mnie piękna jest Nostalgia i ta Twoja podobna do Elfrid... czy ta ostatnia kwitnie już? pokazywałaś? czyżbym przegapiła?

Pokazywałam na stronie 322. Dopiero zaczęła tłoczenie.

To ta najniższa. Piszę o niej NN

Edit.. jak zakwitnie całą to bardziej ja sfocę.. na razie jest zagracona dobrem ogrodowym i budowlanym.. i trzeba ustawiać się z aparatem
Muszę róże za szklarnią sfocić, bo tam jest SZAŁ

Elmshorn szaleje z okrywową