Biało różowy ogród za płotem.
22:24, 20 sty 2016
Beatko pewnie, że przydatne rady nie mam doświadczenia z lawendą, miałem dopiero drugi sezon i wyglądała znośnie, ale nie wiadomo co dalej. Zywopłocik i lawenda zmieściłby się tam gdybym sadził swoimi kryteriami
czyli ciasno, a jednak nie chce robić tutaj ścisku, bukszapn sprawił by się dobrze, ale mam jednego takiego osobnika z odmiany pies i obawiam się o to, ale w zamian kolejny zimozielony fragment rabaty, a to na plus.
Aniu dziękuje za odzew, myślałem o bergenii, ale siostra skwitowała to prosto 'kapusty nie chce' i nic się nie poradzi
Amazon mist i inne o cienkich liściach szybko brzydną w 3 sezonie moje są paskudne i jak na początku zachwycałem się tą trawką, teraz już mam odmienne zdanie.
Myślałęm o innych Carexach, ale jakoś nie znam nic co by pasowało bo jednak po lewej już jest, rozplenica za nimi i robi się klops
Aniu dziękuje za odzew, myślałem o bergenii, ale siostra skwitowała to prosto 'kapusty nie chce' i nic się nie poradzi
Myślałęm o innych Carexach, ale jakoś nie znam nic co by pasowało bo jednak po lewej już jest, rozplenica za nimi i robi się klops