Danusiu - w długoterminowej w tym co pokazujesz jest tylko lekki mrozik ok. 1.11. Potem nawet 13 stopni plus .
W pogaduchach skowronków dlatego tak napisałem bo : pokazywali że stoi Niż nad Szwajcarią - a wiadomo że Niż (N) kręci masami powietrza w lewo czyli przeciwnie do wskazówek zegara . Nagania więc do nas ciepłe powietrze z Południa. Dlatego śmiałem się z ich prognozy. Pozdrawiam.
Ale dalej będzie ciepło jeszcze więc nie martw się, ja też nie zagrabiłam swoich bo podziwiałam.
Liście lubię jak słońce świeci, wówczas tak fantastycznie błyszczą ..... U nas od wczoraj intensywnie pada to również duży plus bo nie muszę podlewać roślin .... Także nie ma tego złego ....Cieszę się bardzo , że zdecydowałam się wcześniej na zadołowanie roślin w donicach .... Muszę je jeszcze korą mocno obsypać aby korzeniom nic się nie stało a mowa tu o cisach na pniu i pięknym klonie palmowym , tak pięknie intensywnie się wybarwił ....
Dokumentuj ten urlop Konrad
Mam nadzieję, że Jesienna-Pani-Zima dała Ci pokończyć prace...
Większość rzeczy zrobiłem ale nie wszystko u nas dzięki bogu nie sypie tylko leje deszcz no ale tak bywa My większość plewiliśmy i sadziliśmy róże i cebule wiec nie ma co dokumentować