oj, wczoraj to była makabra; zrobisz na wiosnę, szybciej efekt będziesz podziwiać...zapach ciasta cudnie nastraja
u mnie po wczorajszym dniu straty, połamały się gałęzie pod ciężarem śniegu, ale nic to, utnę i jakoś to będzie
pozdrawiam niedzielnie
Kochani, żeby nie pędzić jak struś pędziwiatr, w tym poście dziękuję Wam za wszystkie życzenia z okazji setuchy w nowym wątku, za piękne kwiaty i obrazy, za ciepło i radość, którą tu dostaję, za pochwały i wsparcie i za te różowe kolory, w których mi do twarzy
dziękuję;
Elizie, Joli- fotki z berecikiem będą, Sylwii, Monice, Kasi, Uli - tajniki iskania opisze u ciebie, Kasik778 - piękna sentencja, w moim guście, Robertowi - och, ta zona, nieczuła na urodę traw, Kondziowi, Juli, Ani asc, Gosi/ Malwes, majkeIO326- Maji, Hani, Danusi - dałaś mi bodźca do zmian, tego mi brakowało i lubi mnie w różach, Rysiowi, co uważa mnie za młodzież, Bożence/Bogdzi, Daneczce69, Andziuli, Monitce, Sebkowi - nie wie jak życ, ha..ale to przez testy,
i dla was nie zimowy widok w podziękowaniu, ale jesienny, bo ten śnieg, to niewypał!
Gratulacje Miła moja
Nie ma tu moich zdjęć,ale wyobraź sobie wielki bukiet meksykańskich piękności w gorących kolorach I zasmażka i bitą śmietanę z truskawkami ))))))
wyobraźnie jest ważniejsza jak wiedza, nie zna ograniczeń, więc uśmiecham się do tego co widzę dzięki Marta