Paweł dzięki za odpowiedź Własnie donic chciałabym uniknąć, bo mam ich dużo i wiem, że tworzą chaos. Niestety pelargonie bluszczolistne nie trzymają się u mnie na balkonie..... nie wiem czemu.... Miałam już ich sporo i zawsze są jakieś mikre..... Chodowla warzyw na balkonie to luksus dla mnie Niestety u mnie jest za ciemno....
Danuś no właśnie liczyłam na Twoją podpowiedź bo widziałaś balkon na własne oczęta Czyli dać zróżnicowane skrzynie w wysokościach, czy i szerokościach?? Zastanawiam się też nad układem... nie wiem czy robić L-kę, czy te skrzynie mają się dawać przestawiać..... Tak jeszcze myślałam, że jakby zrobić taką zabudowę ze skrzyn to czy na balustradzie będą pasowały zwykłe skrzynki? Hmmmm spróbuję zaraz coś poszkicować
Sebek no własnie myślałam, żeby w skrzyniach były zimozielone Nie wiem tylko czy zostawiac ten bluszcz i kratki....
Syla, Pracusiu jeden w domu, ogrodzie, na forum!
Tam w kąciku ogrodowym te worki z materiałem ziemnym i korą imponujące - jak zauważył Sebek. Ale czy chwasty rzeczywiście mniej rosną? Zaczynam właśnie bankrutować z powodu kory (drobnomielona po 15 zł worek ale że wzięłam na razie 20 worków dostałam po 12 - to dobra cena? Kora w porządku, zawsze używałam grubej ale teraz mam fazę na drobnomieloną). Po ile swoją kupujesz?
Sebek ja bym je posadzila teraz gdybym je teraz miała ale nie mam umówiłam się z facetem że mnie zabierze na pole gdzie ma bukszpany ale gdzieś wyjechał i go narazie nie ma....