Danusiu, a czy od takich roślin okrywowych bukszpan nie "łysieje" od spodu? Spotkałam się z takimi przypadkami, że jak rosły dwie rośliny obok siebie i w jednej z nich zrobiła się dziura w miejscu gdzie przylegała ta druga roślinka.
Tojeść jest niska i bukszpan nie łysieje ale jeśli chodzi o wyższa roślinki okrywowe, należy je w pobliżu bukszpanu przycinać, wtedy powstanie szpara czyli dystans.
Irenko, nie wiem czego życzyć... ale życzę pięknych kwiatów, powodzenia w uprawie i cięciu, no i pokończenia ogrodowych budowli, co by miłe towarzystwo miało gdzie wypoczywać. Dużo zdrówka, uśmiech żeby nie schodził z Twojej twarzy.
Mnie najbardziej w Magnolii urzekł ogród na dachu, artykuł zatytułowany "Londyn w Warszawie" Ten grill jest niesamowity... no i oczywiście nie zabrakło moich ulubionych roślin jak werbena czy szałwia Projekt odważny, nietuzinkowy czyli taki jakie lubię
Ogrodowisko kopalnią pięknych ogrodów jest, a wierzę, że niedługo będzie jeszcze więcej, tylko się o nas dowiedzą
Danusiu, już o nas wiedzą! Zostałam ostatnio rozpoznana w niespodziewanym miejscu przez osobę, która czyta forum: "Skąd ja Panią znam... hmmm... Wiem! Wieloszka z ogrodowiska!"
Jak zostać celebrytą?????? Należy założyć ładny ogród...... I taki ogrodowy celebryta przynajmniej zasłuży na bycie celebrytą ...
A przy okazji ..... gratulacje z okazji kolejnej seteczki... Tak trzymaj
I dzisiejsze goryczki....