Potrzebuję 3 szt. brzozy chińskiej fastination identyczne jak na zdjęciu ale są nie do zdobycia … znalazłam w internecie , ale gałęzie zaczynają się nisko a ja chciałam smukły pień a gałęzie nad płotem ….
pytanie , czy można usunąć nisko wyrastające gałęzie brzozy ? jak one znoszą takie cieńcie ? czy pień się zregeneruję ?
Myślę, że fiołki się pokażą.
U innych kwitną kwiaty a u mnie zaczynają nieśmiało. W takim Wrocławiu np. zawsze cieplej i wszystko wcześniej.
Hiacynty bywały dorodniejsze.
Szafirki w jednym miejscu takie, a w drugim inne.
Tulipany zakwitną lada dzień, i to nie wszystkie naraz.
Potrzebuję 3 szt. brzozy chińskiej fastination identyczne jak na zdjęciu ale są nie do zdobycia … znalazłam w internecie , ale gałęzie zaczynają się nisko a ja chciałam smukły pień a gałęzie nad płotem ….
pytanie , czy można usunąć nisko wyrastające gałęzie brzozy ? jak one znoszą takie cieńcie ? czy pień się zregeneruję ?
Magnolia Galaxy oberwała trochę od przymrozku ale juz pączki nabierają koloru
Lennei Alba lepiej sie foci z domu
dla Reni czosnki wszystkie łodyżki grube jest ich więcej cienkich nie zauważyłam
biala sasanka też już niedlugo
ciemiernik teraz tak wygląda
botaniczne
od bramki widać, że już się robi busz
Moniko! kotek cudny i kochany,ale rozrabiaka,( pomimo kastracji). Ma 10 miesięcy, więc jeszcze mu wybaczam. Dziękuję za podpowiedź odnośnie cyprysika ja jeszcze trochę zielona i gubię się w nazwach i gatunkach. Kupuję pod wpływem Ogrodowiska i tego co mi się podoba...pozdrawiam
Ice King ma tak ciężki kwiat, że musiał dostać kijek
wyszedł Bożykwiat
ciekawy kolor będzie pierwiosnka
uszkodzone trillium przez kocury jednak się rozwinie, wychodzi następne