Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 17:40, 22 lis 2016

Do góry
polinka napisał(a)

To teraz mnie rozumiesz z tym listopadem...nie lubię na "wariata" robić dekoracji i nie mieć żadnej przyjemności z tego a wiem, że grudzień będzie szalony

Wyobraz sobie, że moja skrzynka będzie z tego samego materiału co Twoja Równowaga w przyrodzie musi być

Zatem... czekam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:40, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Juz u siebie?
Miło było się zobaczyć - choć ja byłem tak zaaferowany obowiązkami, że... jeszcze bym Cię minął i nie zauważył

spoko jestem mała rozumiem

a wiesz co ja na twoim miejscy bym sobie tych trawsk spod firmy uszczkła do siebie: uwielbiam tamtą zielenię
Coś jeszcze, coś więcej... 17:40, 22 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)
Hmm... Sebek - przecież w naszych Kościołach też w każdą niedzielę Adwentu zapala się kolejne świece.

Dekoracje doskonałe! Choineczkę bym przygarnęła, bo od dwóch lat się za taką zabieram, a ostatecznie i tak wrzucam gałązki do doniczek jak do wazonu i... z głowy

A efekt i tak jest świetny, wiec po co się przemęczać?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:38, 22 lis 2016

Do góry
Juz u siebie?
Miło było się zobaczyć - choć ja byłem tak zaaferowany obowiązkami, że... jeszcze bym Cię minął i nie zauważył
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 17:34, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No coś Ty? Ja już powoli kończę Jeszcze tylko wianki I renifery z gałęzi... I lampki... I girlanda... Cholewcia - czyli jednak odwołuję - dopiero zaczynam

kochany ty jeszcze nie masz obowiązków masz wolność więc spoko jestes panem swego czasu

Typografia ogrodu 17:09, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
W zestawieniu z wątkiem wizytówkę masz kompaktową
Odkurzacza do liści się jeszcze nie dorobiłem - i chyba nie chce nawet Ogarniam rękoma
do niekompsktowosci wątku wszyscy się przykładają
Chcesz ręcznie u mnie pozgarniac?
Typografia ogrodu 16:56, 22 lis 2016

Do góry
W zestawieniu z wątkiem wizytówkę masz kompaktową
Odkurzacza do liści się jeszcze nie dorobiłem - i chyba nie chce nawet Ogarniam rękoma
Mój ogród pod górkę... 16:38, 22 lis 2016

Do góry
Listopad, a kolorowo jak w maju Temperaturę tez można tak podpiąć
Ogródkowe perypetie:) 13:09, 22 lis 2016

Do góry
Dorotka, Kasia, Sylwia, Sebek ja doceniam to co mam, choć nie za wiele tylko czasami chciałabym mieć takie zwykłe nudne życie, bez tych moich "krzyży" jak to moja babcia mówiła. Bo co z tego, że staram się być fer wobec innych i świata jak mi ciągle ktoś dokłada. I tu się buntuję i jestem wściekła i boli itd. Tyle.. koniec użalania się nad sobą

Wszyscy wianki już robią okna myją, czas chyba się też za to zabrać
Musze pokazać wam wypasionego chochoła z miskanta, który zrobiłam w sobotę
Coś jeszcze, coś więcej... 11:50, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Jasne Jakby Ci się nie chciało jechać to w marketach zaraz pewnie rzucą takie maleństwa - pewnie jeszcze w lepszych cenach

Musi mi się chcieć, młode Umbry już na tyle urosły, że zasługują na lampki, na giełdzie ledy dużo taniej kupię. A przy okazji może jeszcze coś przygarnę
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 07:37, 22 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja od pewnego czasu nie mam TV - i z tego tytułu książki zacząłem czytać Ch...owa pani domu - polecam Jedyny serial to od początku do końca starałem się obejrzeć to... Sex and the city

No daj....parę razy próbowałam-nie mogłam przebrnąć, a nawet koleżanki na wersji kinową mnie wyciągnęły.
Coś jeszcze, coś więcej... 07:35, 22 lis 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)
hihih no to rozmiem juz te swiczki
to czekaj teraz na Osterhase

Nie no, bez przesady
Coś jeszcze, coś więcej... 21:59, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Poli - no nie miałem Ale spojrzałem na mój grudniowy grafik i być może będę w domu tylko 5 grudnia - jeśli się mi nie uda to... dopiero 22-go wieczorem Nie ogarnąłbym tego logistycznie A święta last minute raczej nie w moim stylu - wolę się już nacieszyć choćby gałęziami czy wełnianym szalikiem

Twoja skrzynka pewnie w betonu? Nie wyobrażam sobie innej

To teraz mnie rozumiesz z tym listopadem...nie lubię na "wariata" robić dekoracji i nie mieć żadnej przyjemności z tego a wiem, że grudzień będzie szalony

Wyobraz sobie, że moja skrzynka będzie z tego samego materiału co Twoja Równowaga w przyrodzie musi być
Pszczelarnia 21:47, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja polubiłem derenie Aurea

I słusznie.
Coś jeszcze, coś więcej... 21:46, 21 lis 2016

Do góry
Hmm... Sebek - przecież w naszych Kościołach też w każdą niedzielę Adwentu zapala się kolejne świece.

Dekoracje doskonałe! Choineczkę bym przygarnęła, bo od dwóch lat się za taką zabieram, a ostatecznie i tak wrzucam gałązki do doniczek jak do wazonu i... z głowy

Pszczelarnia 21:16, 21 lis 2016

Do góry
A ja polubiłem derenie Aurea
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:12, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Napiszę tylko... rafaello

Jeśli chodzi o teksty to ostatnio przechodzisz samego siebie
Coś jeszcze, coś więcej... 21:12, 21 lis 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)

ale tak nie mozna. Wieniec adwentowy wlasnie na tym polega, ze swiece musza byc nowe i co niedziele zapala sie kolejna i najpierw plonie jedna, potem dwie potem trzy a na koniec 4
Erst eins, dann zwei, dann drei, dann vier, dann steht das Christkind vor der Tür.

Christkind kam zu mir im Oktober
Coś jeszcze, coś więcej... 21:10, 21 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

W sensie 4 świece symbolizujące 4 niedziele adwentu? Nie wiedziałem, że z zachodu do nas te wianki przywiało

tak tak z zachodu. U nas w niedziele przy sniadanku zapala sie swiece na wiencu. No i te wianki sa tez w kosciele w urzedach w sklepach.... no i co tydzien wiecej swiec sie pali. No i oczywiscie przez caly tydzien kiedy w domu jjestesmy, najczesciej przy posilkach plona swieca na wiencu.
W przedszkolu tez z dziecmi robimy wianek, wlasnie dzis wymyslalismy jak go udekorujemy. Gotowy podklad dostalismy od mamy.
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 21:09, 21 lis 2016

Do góry
Zielona napisał(a)

No to popatrz
Wyrzuciłam dynie przed dom, uwiłam wianek z liści ambrowca, po kilku latach wystawiłam stare krzesło z szopki, nacięłam trochę świerkowych i dereniowych gałązek i.... WELCOME

Napiszę tylko... rafaello
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies