Strasznie długi link, poprawiałam na link ukryty
Sebuś mam do ciebie romansik ty jako ogrodnik z krwi i kości może mi coś doradzisz, bo tak siedzę oglądam i nie wiem co poczać, otóż chciałabym coś zmienić przy tych szmaragdach coś mi tu nie gra. Myślisz, że dobrym pomysłem było by posadzenie 3 wiśni na pniu pomiędzy tuje, a przed tujami... no właśnie co? trawy, żurawki (jak posadzić?) czy może ją powiększyć, ??????
W tym tygodniu kolejny raz zawitała do mnie Maja Popielarska z ekipą programu "Maja w ogrodzie", pokazując jak okrywać rośliny kapturami z włókniny, jak przycinać zmarznięte hosty i jak sprawić, aby lustro nie zarosiało w mglisty lub deszczowy dzień (przecieramy je wodą z dodatkiem gliceryny) Mój koszyczek i fajny sekator bardzo się tutaj przydał
Kochani nie róbcie mi psikusa takimi wpisami typu, że nie zaglądacie, bo dołuje albo cóś podobnego Piszcie to co MIra, Irenka, nie po to pokazuję, żeby was dołowało Ja lubię, co ja gadam, uwielbiam oglądać Wasze metamorfozy, to że napędzam Was do działania A "jak żyć?" mogie?.... Jak się tak naoglądam, nawdycham i nawzdycham.. to spać nie mogę.. a później lecę z motyczką na słońce
Kochani nie róbcie mi psikusa takimi wpisami typu, że nie zaglądacie, bo dołuje albo cóś podobnego Piszcie to co MIra, Irenka, nie po to pokazuję, żeby was dołowało Ja lubię, co ja gadam, uwielbiam oglądać Wasze metamorfozy, to że napędzam Was do działania