coś się dzieje technicznie, bo wiadomości nie da się wysłać, post wysyłasz i odsyła do strony głównej aby na końcu 2 razy to samo poszło, zatem fotki zamiast dubelka
ewsyg....Ewa, to buro szybko minie u mnie tez tak było, parę miejsc też nieciekawych, więc skupiam się na tych ładnych
kasiek...na forum zaraziłam się cebulowymi, głównie tulipanami, część żyje, część marna, część uszkodzona przez rewolucje, ale i tak jest ich ciut, bo sadzone były w tysiącach teraz przerzuciłam się na żonkile
Kasik...proszę uprzejmie
Ania monteverde...Aniu, to dokładnie te same, sliczne liście ..nieprawdaż?
Bogdzia...ostatnie dni ciepłe, niesamowicie ruszyło, jestem pewna że wszędzie
przy rh sadziłam żonkile i tulipany, niestety w tym roku eksmisja, całe zasłonięte, a żal bo śliczne odmiany i pachnące
Dziś eM wyskoczył z aparatem abym mogła zobaczyć co dzieje się w ogródku.
Moja maleńka magnolia zechciała zakwitnąć, tulipki lada dzień też pokażą kolorki.
I to by było na tyle
Jak widzicie - bez fotoszopa, wszystkie mankamenty widać gołym okiem - to uwaga do tych mających mnie za nieznośną perfekcjonistką - nic nie jest perfekcyjnie
I na bylinowej wszystko ruszyło. Ostróżki, tawuły, orliki miałam wywalić, ale nie wiem gdzie i póki co tak sobie rośnie wszystko razem z docelowymi kamasjami
Kulkowisko
Wymieniony żywopłot z cisa przy altanie (Gabi, tylko nie patrz )
Ślicznie się zapowiada - mam nadzieję że nie rozczaruje.
w domu poszukam na zdjęciach co to mogło być tam posadzone, a cała lista tulipów z zamówienia jesienią'14 jest poniżej. Cebule z 2013 wsadziłam w skupisku miszmaszowym. Póki co tylko exotic emperor dość ładnie kwtinie. Będę porównywać z tymi z 2014.
Więcej grzechów nie pamiętam... [a oprócz gratisa w kolorze pomarańczowym, który chyba nie wychodzi coś...i się nie martwię]
Tulipan Exotic Emperor
Tulipan (Tulipa) Ice Age
TULIPAN Snow Crystal
Tulipan (Tulipa) Angelique
Tulipan (Tulipa) La Belle Epoque
Tulipan (Tulipa) Flaming Flag
TULIPAN PAPUZI MADONNA
TULIPAN FLIG FLAG
SPARKLING FLAG
TULIPAN ZIELONOK. SPRING GREEN
TULIPAN PEŁNY LODOWY DIAMOND STAR
TULIPAN PEŁNY MAUREEN DOUBLE