Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewakatowice 18:06, 14 kwi 2015

a róże żyją?

ewa004 18:12, 14 kwi 2015

Trzy Edenki żyją ,dwie jeszcze nie puściły ale sa zielone więc jest szansa
Angele dwie posadziłam w doniczkach i chyba troszkę przymarzły jak był ostatnio przymrozek ,ale są zielone .
Natomiast Candy i Laguna chyba padły
Magda70 20:49, 15 kwi 2015

Milka napisał(a)
Gabrysiu z dnia na dzień jest coraz lepiej .
Lekarz kazał pomału zginać ,więc co za róznica czy ja to zrobię na łóżku czy wyrywając rzepak w szklarni (zadbałam o to aby nie zginac za mocno )

Słusznie Ewo, ja tez po operacji zamiast ćwiczyć na klinie, ćwiczyłam w ogrodzie, osiągnęłam 200% sprawności

Dokładnie dziewczyny...mój eM dwa lata temu też miał rehabilitację w ogrodzie...
monitka 20:57, 15 kwi 2015

Ewa co ja czytam nóżka niesprawna? Mam nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Trzymam kciuki
lojalna_ 21:23, 15 kwi 2015

Ewka troche odpoczynku jeszcze nikomu nie zaszkodzilo dla zdrowotnosci tylko palcem pokazuj co maja robic o podwojniku mysle .....jeszcze sporo kfiotków mnie ta wiosna ominie ...... Pikny zestaw
Agania 22:11, 15 kwi 2015

To po cichu powiem, że ja też leczę kontuzję kolana i brakuje mi pomocników, więc rehabilituję się legutko w ogrodzie, w przeciwieństwie do Ciebie Ewa sama zrobiłam sobie krzywdę na nartach
Nie wiedziałam, że na rzepaku takie kokosy można mieć
makkasia 23:21, 15 kwi 2015

Po posadzeniu proszę o fotki tych niezliczonych królewien ale się będzie działo w czerwcu toż to szooook !!
ewa004 11:04, 16 kwi 2015

Madziu tydzień po zabiegu troszkę za szybko złapać za łopatę ,ale myslę że jeszcze dwa ,trzy tygodnie i posadzę .
Poprosiła bym Emusia o pomoc ,ale wiem że zrobi jedno psując przy tym drugie wole poczekać.

Monis z dnia na dzień już jest coraz lepiej

Jola i ja jestem na etapie wyboru powojników do Edenek
Bardzo lubie powojniki ,i wiem ze z różami będzie ślicznie wyglądał .
Musze tylko wyszukać jakąś dobra żelazną odmianę

Agatko gdzieś już u Ciebie na wątku podczytałam że masz problem z kolankiem ,łączę się w bólu
Widzisz ja tez jak bym sie po upadku pozwoliła się zwieść na dół to pewnie uszkodzenie było by mniejsze .
Ale ja oczywiście durna, dumna baba ,zjechałam jeszcze szama ,przewracając się jeszcze kilka razy ,(kolano już było nie stabilne )i mam teraz za swoje .

Kasiu królewny już dawno siedzą w ziemi ,mam nadzieje że wszystkie sie jednak zazielenia i beda ciszyły moje oko
ewa004 11:07, 16 kwi 2015

Wypije kawusie i wyjdę troszkę pocykać fotek mojej wiośnie .
Moja magnolia mi zakwitła ,a szafirki chyba zastrajkowały , nie chcą zakwitnąć .
ewa004 11:48, 16 kwi 2015

Troszkę fotek teraz ,reszta jak baterie podładuje .
Oczywiście tradycyjnie rozładowały się

Proszę o wyrozumiałość bo położyć się dla lepszego efektu nie dałam rady