Kasiu, dostałam ja w pezencie jakiś czas temu i już nie pamiętam jak się zwie.....podejrzewam, że to może być Ricki....podobna jest też Susan, ale pewności nie mam
Kwieciem sypnęłaś że hoho, u Ciebie chyba inny klimat
Rewitalizacja ogrodu niesamowita ale nie ma wątpliwości że będzie cudnie Na całości trawnik planujesz ?
Zdążylam na spektakl. Dawno nie byłam u Ciebie, ale nadrobiłam wszystko - warto było Mnie tez zaciekawił ten iglak z pięknymi przyrostami. Co to za jeden? Zostawiam pozdrowienia
zaczyna mi się podobać coraz bardzie czerwień i żółty Tulipany piękne muszę u siebie też nasadzić. Mam fioła na punkcie kamieni fajnie wykorzystanie z kołem. Ta studnia robi wrażenie ale lustro wody nisko. Taki poziom wód ? Mieliście używaną ją wcześniej moja jedna z studni nie była używana od lat przed wojną wcześniej niemcy do ogrodu używali. Jak się dobraliśmy do niej w zeszłym roku była zamulona i prawie wody nie było jak się zaczęło użytkować inna bajka
Niby ogród 'rozdrapany' a tyle kolorowych kwiatuchów skrywa, widziałam że szachownica Ci będzie obficie kwitła, u mnie na dziesięć cebul tylko jedna zakwitnie