Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

W Gąszczu u Tess 22:13, 23 kwi 2014

Do góry
Tulipanowo cudnie, wianek klimatyczny i bardzo w tym miejscu pasuje pozdrawiam.
Ogród do kwadratu 21:39, 23 kwi 2014

Do góry
Dawno u Ciebie nie byłam i w końcu dotarłam.
Ogród przepiękny tworzysz, a jaka konsekwencja i spójność.
Wianek cudny.
W Gąszczu u Tess 14:16, 23 kwi 2014

Do góry
Tereniu-ależ tu cudnie. zostaję, przycupnę przy hortensji - piszesz że doga ale jakże cudna jest!!

Wiedziałam że jak wiosna przyjdzie to oczu tu nie oderwę!
Piękne tulipany, wianek też cudny (co się czepiasz)
Soczyście i ślicznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:53, 23 kwi 2014

Do góry
świetne te dekoracje, wianek i gałązki przed domem wymiatają
W Gąszczu u Tess 22:41, 22 kwi 2014

Do góry

Mój wianek zrobiony naprędce z przydasi.

Moja duma - na pierwszym planie tulipki Verona.

Szarpnęłam się na potwornie drogą (przepłaciłam, bo w plantico mają ceny z kosmosu), ale cudną w kolorze i rozmiarze, hortensję.

Verona z bliska.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:32, 22 kwi 2014

Do góry

I na koniec wianek, który dostał pióra

Macham do Was i spadam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:04, 22 kwi 2014

Do góry
Zostawiłam nadrabianie u Ciebie jako lekturę na dobry sen.. ale czy zasnę śmiejąc sie na cały regulator?

Co post czy foto mam 100 myśłi co ci napisać.. rano trzeba wstać, koniec świat.. wiec powiem, że fotki boskie, ogród boski, teksty godne książki... a klimat wnętrz łącznie z Hieonimo wymiata..
Wianek na drzwiach bardzo mi się podoba....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:39, 21 kwi 2014

Do góry
jak zamocowałaś wianek na drzwiach?
mój branek był z białej czekolady, jaś po kryjomu lizał koszyczek w drodze do domu a później sprawiedliwie podzielili się zwierzęciem
Ogród do kwadratu 23:38, 19 kwi 2014

Do góry
Aga ależ cudny wianek. No no. Zdolniacha .
Wesołego Alleluja.
Wiary, nadziei i miłości .
Ogród do kwadratu 22:49, 18 kwi 2014

Do góry
Ahoj Aguś Świetny ten wianek...sama natura Pomysłowe bardzo Ten bratek jest z doniczką włożony, czy po prostu z ziemią do tego mchu? Pozdrawiam
Ogród do kwadratu 20:31, 18 kwi 2014

Do góry
Wianek idealny, pozdrawiam wiosennie i świątecznie...........a że koty lubią Wielkanoc............

Pomysł na ogród 19:46, 18 kwi 2014

Do góry
Skula Po pierwsze dziękuję za życzenia u mnie - bardzo to miłe. Ja Wam też życzę wszystkiego dobrego - spokojnych i pogodnych Świąt - pełne życzenia dla Ogrodowiczan zostawiłam w wątku życzeniowym

Po drugie nadrobiłam zaległości u Ciebie a nazbierało się Oglądanie tych Twoich kiełbasek w postny Wielki Piątek to było wyzwanie powiem Ci Ekstra
Trawki Ci ładnie zaczynają. Leszczyna wygląda na ok - taka pokręcona - bardzo ładna. Dereń kanadyjski - ach, och, ach zamarzyłam o nim i kupiłam w tym roku - ale o tym jakie mi przyszły sadzonki z internetowego sklepu to ja się może nie wyrażę... bo święta niedługo i nie należy sie denerwować... Dosłownie po trzy obcięte na świeżo gałązki wetknięte do świeżej ziemi w doniczce. Masakra. Dwa widzę, że się przyjęły, ale jedna "sadzonka" już odpadła.... Pomińmy to milczeniem - idą święta... lalalala... Zresztą - popatrz sobie tutaj https://www.ogrodowisko.pl/watek/3652-ogrod-cioci?page=841 - od nich kupiłam na szczęście nie tyle co Gosia - ale jakość własnie taka...

Wianek sam popełniłeś - to ja jestem pod wrażeniem Ty Krzyś to faktycznie takie Koło Gospodyń Wiejskich - śpiewa, tańczy, recytuje... Ale to bardzo fajne jest i fakt że podoba Ci się kucharzenie jest rewelacyjny i to że lubisz dom i to co "koło domu" też jest bardzo fajne. Noooo.... może jesteś trochę niepokorny ogrodowiskowo ale przecież nie można mieć wszystkiego

Jaszczur świetny - ja też chcę jaszczura.... Sporo ogrodowiczan ma ja jaszczury...

Pozdrawiam serdecznie cały "tandem Skula". Wszystkiego dobrego.
I ja podzielę się z Wami moim ogrodem... 13:43, 18 kwi 2014

Do góry
Witam
W sumie to nie wiem od czego zacząć...
a więc zaraz zabieram się za porządki w domu... chociaż pogoda kusi aby podziałać coś w ogródku
Byłem wczoraj u Kapiasów porozglądać się za roślinkami jak stoją cenowo dla kosztorysu. Byłem również w starym ogrodzie... gdzie dostałem szoku! Zniknął trawnik... pojawiła się nowa ścieżka... nasadzenia. Dla mnie wyszło niekorzystnie. Nie wiem co w nich wstąpiło... Na nowych ogrodach już zupełnie inaczej, powstają nowe zakątki jak włoskie patio, tajemniczy ogród, lawendowy łan oraz altana w której jak ja sobie uznałem, będą latem sprzedawane kiełbaski z grilla W angielskim zakątku powstała szklarnia i tam chyba będą sukulenty. Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany Czy na dobre.. się okaże

U mnie teraz się dużo dzieje, jak nie projekty, to nauka a czekają jeszcze na mnie rysunki na uczelnię. W międzyczasie, gdzie trudno było w ogóle znaleźć ten wolny czas, zrobiłem wianek dla siostry. Ten w przeciwieństwie do tych poprzednich, które Wam pokazywałem jest duży, ma ok. 35 cm średnicy... i chyba pójdzie na drzwi Siostra dzisiaj go odebrała i była zachwycona co mnie bardzo cieszy.

Korzystając z okazji chciałbym złożyć Wam wszystkim życzenia, zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego dyngusa, tylko bez śniegu Pozdrawiam.... a teraz wianek

Mała Eleczka 21:27, 17 kwi 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Jak tam lawenda? Żyje?

Wianek śliczny i w ładnym kolorze

Witaj Juziu_G

Dziękuję, że pytasz. Lawenda już lepiej ale tylko troszkę ruszyła. Oka nie cieszy. Po świętach zafunduję im witaminki.
Dzisiaj było bardzo ciepło może ruszy w zdwojonych siłach
Mała Eleczka 19:41, 17 kwi 2014

Do góry
Jak tam lawenda? Żyje?

Wianek śliczny i w ładnym kolorze
Ogród do kwadratu 10:06, 17 kwi 2014

Do góry
piękny wianek! do tego żywy! uwielbiam!
Ogród do kwadratu 08:19, 17 kwi 2014

Do góry
Booski wianek
Boćkowe perypetie ogrodkowe 07:04, 17 kwi 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

Moje czereśnie też wielkie...i też tne

Jaki czad....ha ha... Bosko wygląda.

To dobra wiadomosc Czeresnie juz sa dwie. Teraz Zon ma zrobic konstrukcje beda wbite trzy paliki i miedzy nimi poprowadzone stalowe linki, na ktorych bede podczepiac galezie

A Futro, no jest wariatuncio

Juzia_G napisał(a)
Futro słodko śpi, bo mu bzyczy do ucha

Hehehe, kolysanke ma

Mirka napisał(a)
Boćku ale piękna ta rabata nie naćkana czyściutka bardzo elegancka lubię takie minimalistyczne rabatykociak cud miód .Wieczorowo pozdrawiam

Dziekuje Mireczko Pozdrawiam porannie

Agnieszka_B napisał(a)
Kot na ulu jest boski !
Wianek podoba mi się - lubię takie proste formy .

pozdrawiam

Aga, milo mi, wianek zrobiony w 5 minut na gotowym podkladzie ze slomy

kaisog1 napisał(a)
Do Boćka wpadam i widzę piękne narcyzki "Pilnowacza" "zwolnij" (niczym prawdziwy polski "ochroniarz" )
Buziaki zostawiam

Gosia, nie moge go zwolnic niestety, ma przerwy na drzemki wpisane w kontrakcie
Narcyzki jeszcze nie wszystkie kwitna, jeszcze jedna odmiana powinna sie niedlugo pokazac

Buziole

yolka napisał(a)

Pilnuj futerka, zeby pszczółki w dupke nie pożądliły

Nie pozadla, te pszczoly sa w ogole pozbawione agresji I tak sobie zyja z futrem w symbiozie

Marzena2007 napisał(a)
Miziam pilniwacza!

Podobno te róże są bez kolców...
Harveya D.Davidsona z serii "smooth" - "Smooth Angel', 'Smooth Lady', czy 'Smooth Velvet' ...

Madzen Mowy nie ma

beta napisał(a)

futro The Best

i uwielbiam ten widok

a wianek niczego sobie...taki eko

Dzieki Beta

Kindzia napisał(a)
Bociusia...Ty masz tak uczesany ogród, że aż mi żal Lubię taki porządek i ład.
Żeby wątpliwości nie było : żadne podpadanie, żadne natarczywa!!! Wdzięczna Ci jestem za Twoją trawkową wiedzę!!! I doradzaj, i wtrącaj się ile wlezie Nie mam nic przeciwko, nawet bardzo za jestem!!!
Zgłupiałam z tymi moliniami i już napalenie mi przeszło...a co byś powiedziała na takie cós??? Jak
Panicum virgatum 'Heavy Metal' - proso rózgowate??? Czy to się rozłazi?

Buziolka zostawiam

Proso... nie posiadam rozgowatego, ale ono tez do metra rosnie...Nie rozlazi sie

Buziole

Urszulla napisał(a)
Futro śpiące do reklamy się nadaje

Oj mamy z nim sto pociech

Mala_Mi napisał(a)
Futro pszczółek pilnuje, a i pilny obchód robi brzegiem rabaty

W mysl zasady Gdzie Ty Kajus tam i ja Kaja. Wszedzie ze mna chodzi, jakby mogl to i do pracy by jezdzil

irena_milek napisał(a)

Łał, ale porządek, schludnośc z każdego kąta ogrodu bije!!!
a twoje futro, to cudo i wianek, no jak na szybko, to on zbyt piękny

Irenko, naprawde go nie muskalam w tym roku A wianek naprawde 5 minut

Ogród do kwadratu 22:47, 16 kwi 2014

Do góry
Świetny ten wianek - takiego jeszcze na forum nie było
Ogród do kwadratu 22:37, 16 kwi 2014

Do góry
Aga, fajny masz ten wianek .

Co do kontrowersyjnej ławki , bo głowę zachodzę, dlaczego nic jeszcze nie napisałam o niej... pomysł super, ze zwykłej ławki zrobiłaś gwóźdź programu.

Ja tam jestem pewna, że tym buksom wcale źle nie będzie, bo kto, jak kto, ale Ty na pewno otoczysz je wyjątkowym ogrodniczym uczuciem . (po akcji ogrzewania szklarni jestem tego pewna na 100%, i ja wcale sobie z tego żartów nie robię, o nie!).
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies