Ja bym się takiego gada bał, lepiej weźcie tą włókninę może na widły lub kij, bo nie daj Boże ukąsi, a będzie na pewno agresywna jak ją będziecie przenosić.
Dzięki Sebek za te klony już jakiś czas temu pryskałam Topsinem, Miedzian mam więc też lecę zaraz opryskać. Na ciebie zawsze można liczyć najgorsze że mam bordowego klona i nie ma wogóle liści wypuszcza stale nowe ale one zaraz po rozwinięciu robią się suche.
Co do wrzosów to masz rację trochę z nimi przesadziłam te liliowe już 3 sezon rosną już są rozrośnięte a resztą młode tegoroczne.
Według mnie te obrzeża z kostki co masz są świetne - nie likwiduj tego(bo chyba chcesz)
wysyp ten żwir do granicy kostki i zobaczysz, że zniknie w Twoich oczach to obrzeże z kostki. A jakbyście kiedyś kładli kostkę to żwir przyda się na rabaty i pod spód kostki
No chyba, że poczekacie trochę i od razu położycie kostkę - teraz na pewno będą jakieś promocje
Żwirek granitowy jest drogi mimo wszystko, a przy odśnieżaniu będziesz miała cały trawnik i rabaty w żwirze. Przemyśl to
Sebek na początek roku (szkolnego) stuknęło Tobie 500 Gratulacje i ucz się pilnie, ale nie przesadzaj, jedynie w ogródku Zdjęcie nowej anabelki w prezencie