Czytam tu i tam, jaka jest załamka po wejście na Ogrodowisko..
Przed forum wiedziałam, że nie mam idealnie, ale nie jest źle..troszkę poprawi się i będzie super....... a potem nastąpiło zderzenie z jadącym pociągiem.... było WIELKIE BUM
Każdy tak ma na początku, a przynajmniej większość. Bo kto lubi wpadać pod jadący pociąg????
Wyciągnęłam kilka wniosków dla siebie... i jak porównuję co się zmieniło pod większym lub mniejszym wpływem Forum w ogrodzie.. .. to gdzie nie porównam jest na plus.
Zdobywamy doświadczenie, zmieniamy, inspirujemy się, udzielamy informacji, wymieniamy się roślinami.. jak bieda to lecimy do Danusi po pomoc..
Niedawno minęło mi 3 lata na Forum.. w chwilach dla relaksu będę robić porównania... co się zmieniło pod wpływem forum... Może i bez forum bym doszła do pewnych rzeczy... ale droga byłaby na pewno dłuższa i trudniejsza.. a tak każda zmiana była zawsze strzałem w dziesiątkę
Dziękuję Danusi za Forum i wszystkim którzy ze mną wytrzymali tyle czasu
Najbardziej drastyczna zmiana to front domu... długo Danusia mnie przekonywała, że trzeba wyciepać .. innej opcji nie ma.. prawie 2 lata dojrzewałam do tego kroku, a M prawie 3.... Dobrze, że dojrzałam... wchodzę do domu i mam zawsze schludnie, czysto , estetycznie. W realu wygląda o niebo lepiej niż na fotach...
A teraz przed i po
Przed i po....