Dzięki
Na przeciwko na razie są gazony, ale zostaną zlikwidowane i powstanie tam rabata, której wizję mam ciągle jedną i tą samą - amfora, a niej wypływałyby otoczaki i byłyby na całej rabacie. I na początku miało być tam tylko jedno już wysokie drzewo na pniu ponad 2m, ale się zastanawiam jeszcze nad limelight, żeby go tam dodać
Kanna
Rozkwita łubin
Odetki po tej stronie już skończyły kwitnąć, ale za to mają bardzo dużo nasion - zaczekam i będą dla Was
A szafirkom coś się pomieszało - dwa lata temu też wypuściły mi liście
Sebek - krzywaczka to po drodze , zaraz za Biertowicami . dziwię się że nie znasz , bo to najtańsza szkółka w naszym regionie . pudełko od nich bierze dużo materiału . a szkółka jest zaraz kolo drogi . jest tak karczma w centrum krzywaczki i za jakieś 500m . po lewej jadąc do krk.
zobaczysz -hortensji taki wybór że szok a żurawek !.
nie mogłam z tamtąd wyjść . kupiłam fajna wierzbę -drzewo z takimi pokręconymi liśćmi-odlot. nie mogłam się oprzeć
a pojechałam po irgę na skarpę i dokupić tawuł na dół skarpy. a w końcu dodałam hrt. limelight. wierzbę i żurawkę i zbiedniałam o 150 zt.
Alinko - współczuję Ci bardzo, ale na szczęście Tobie się nic nie stało - za to mamy przestrogę przed takimi regałami...U mnie w piwnicy regały nigdy nie były odnawiane czy malowane i mają na pewno ponad 20 lat - i nic im nie jest, stoją i na pewno będą stać jeszcze długo