Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Funkiowe zacisze

Funkiowe zacisze

annka 21:24, 30 sie 2011

monteverde napisał(a)
ponieważ widzę narysowany stół i krzesła, widzę ,że ma być taras użytkowy, ale świetnie by pasował na "muszlę koncertową", rodzinne występy, fajnie wygląda, masz kreskę

A wiesz że w ogólnej koncepcji przed wiatą jest ognisko a do tego miejsca prowadzi spadek terenu więc jest zniwelowany trzema rozłożystymi stopniami które są podświetlone i tworzą coś w rodzaju amfiteatru.
annka 22:00, 30 sie 2011

Chyba ostatnia sesja foto Host w tym roku

an_tre 22:04, 30 sie 2011

Jak pięknie jeszcze kwitną
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
annka 22:08, 30 sie 2011

To chyba na pewno jest Hosta Merlin Monroe ale z naciskiem na chyba

alinak 22:12, 30 sie 2011

Aniu mgły już u ciebie .....czy to już jesień ? rozchodniki pięknie skomponowane . ja dałam do traw Matrone i Mediowariegatum . ten pierwszy fajny ale ten variegata rozłazi się i środek jest łysy . najlepiej sprawuje się ten zwykły okazały . trzyma się w kupie i nie za wysoki

wiata bardzo fajna . ciekawe jak będzie wyglądać w realu
annka 22:21, 30 sie 2011

A to sklepienie niebieskie nad hostami

annka 22:27, 30 sie 2011

alinak napisał(a)
Aniu mgły już u ciebie .....czy to już jesień ? rozchodniki pięknie skomponowane . ja dałam do traw Matrone i Mediowariegatum . ten pierwszy fajny ale ten variegata rozłazi się i środek jest łysy . najlepiej sprawuje się ten zwykły okazały . trzyma się w kupie i nie za wysoki

wiata bardzo fajna . ciekawe jak będzie wyglądać w realu

Mgły i rozchodniki to na 100% jesień a wiesz że bociany już odlatują..........

Co do wiaty to jej wygląd w dużej mierze zależy od materiału. Jak będę robić swoją to z modrzewia. A tylna ściana z blatem i kominkiem z zielonego łupka. Klienci to pewnie egzotyk i czerwony piaskowiec a na dach karpiówka.
Sebek 22:27, 30 sie 2011

Ale smakowicie wyglądają - hosty przepiękne
annka 22:53, 30 sie 2011

Mój klient powiedział do żony że hortensje to takie pospolite jak u babci w ogródku i żeby w ich ogrodzie tego nie było. Ciekawa jestem ogrodu jego babci skoro takie ma skojarzenia

marzena 23:00, 30 sie 2011

piękne te Twoje hosty i rozpostarte nad nimi winogrona !
właśnie dzisiaj kupiłam po 2 doniczki dwóch pięknych odmian 'Gold Standard' i "Lunar Orbit"... lubisz takie ?