No i się stało stwierdziliśmy że ten duży jegomość też nie pasi, a że korzeń hoho poszła piła w ruch. Jutro rodzice wracają za to ja muszę gdzieś wyjechać na parę dni
nie wiem czy z tymi krawędziami o to chodziło ale się starałam a i doszedł kawałek trawniczka przejścia się doczekałam, płyty usunę wszystkie
Mirelko, ja w poniedziałek też kupiłam liatrę w B. tylko ja wzięłam purpurową i jeszcze jeżówki purpurowe kupiłam i nie wiem jeszcze tylko gdzie to posadzę.
Ewa hortensje baaardzo ładnie rozkrzewione, ale trzeba koniecznie przyciąć. trudno narysować w którm miejscu bo dokładnie nie widać pąków ale popatrz na nie i przytnij tuż nad 2 pąkiem oraz wytnij całkowicie te cieniuteńkie, tak mniej więcej o 2/3
Reniu, w ostatnim Gardeners World jest artykuł o roślinkach do cienia. Wkleję ci kilka fotek z gazety, jeśli pozwolisz, może coś wykorzystasz z tych podpowiedzi:
Bociek dla mnie? Kochana jesteś
Ewa, roczek minął jak z bicza strzelił A wiosna w sercu - zawsze
Czytałam u Ciebie, że czeka Cię miłe spotkanie Baw się dobrze i wracaj do nas szybciutko
Patrząc na odsłony mojego wątku sądzę że jest Was więcej Hehehe
Dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej Jeśli masz jakieś pytania zawsze służę pomocą