Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Madżenie ogrodnika sezon 2017 15:50, 03 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ikea nie nadąża z trendami od paru lat, najbardziej zaskakują mnie ich kuchnie w lakierze w połysku które passe są juz od co najmniej 5 lat..
śmieszne są takie teksty... podobno z gustami się nie dyskutuje chcąc nadąrzyc za trendami trzeba byłoby meble wymieniać średnio co dwa lata...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 14:22, 03 maj 2017

Do góry
Polinka nawet nie wiesz w jakim napięciu trzymasz... na bank z kapci wyskoczymy!
Na huśtawce miło płynie czas... 14:19, 03 maj 2017

Do góry
_Martini_ napisał(a)
Ta miejsce mnie totalnie rozwala. Co roku sadze tu coś innego i co roku to coś pada. Była tu katalpa, klon, sosna jakaśtam i teraz ta sosna. Wszystko pada. Obecna sosna zrzuca stare igły, rh stracił liście i zatrzymał pąki w rozwoju i wrzosy też chyba się nie podniosą po cięciu. Gleba tutaj jest kwaśna, dlatego dałam takie nasadzenie. Coś jednak musi dusić te rośliny. Ciekawe jest to, że ten mały różanecznik i hortensje póki co jakoś się trzymają.

Tego rh chyba przesadzę, a w jego miejsce wkopię dużą donicę i dam w nią nowego rh. Bo już nie mam koncepcji na tę rabatę.

a dosłownie strone wczesniej zastanawiałam się czy pokazywałas nam swój front to chyba jest rabata na froncie? pokaz z dalsza trochę
jak kwaśno to może magnolie tam?
Madżenie ogrodnika sezon 2017 14:12, 03 maj 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)

Nie mam kontaktu z marketingiem Jysku, nie zweryfikuje efektywności moich działań reklamowych

Szkoda, ze Ikea ostatnio nie nadąza z meblami ogrodowymi i trendami.

ikea nie nadąża z trendami od paru lat, najbardziej zaskakują mnie ich kuchnie w lakierze w połysku które passe są juz od co najmniej 5 lat..
Na zielonej... trawce :) 14:07, 03 maj 2017

Do góry
no widzisz a ja dopiero wczoraj do Andzeli trafiłam nie trzeba było mnie wołać tu wcześniej, przeciez ja uwielbiam takie perełki
Na zielonej... trawce :) 13:56, 03 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
A tymczasem przeciągany (za co przepraszam) krąg

Niestety paskudna pogoda nie pozwala cieszyć się nim, na chwilę wyszłam tylko pyknąc foty - wiatr głowę urywa, dobrze, że choć na sekundy pojawiło się słońce

Poduszki trochę za małe moim zdaniem, giną tej masie - może dodam po jednej większej z każdej strony

bardzo mi się podoba! To jest taki gotowy betonowy co się do studni kupuje prawda? 2m średnicy? Tylko ta lezanke z drewna robiliście?
Świetny klimat
Na zielonej... trawce :) 12:01, 03 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

cześć Andżelika meeega foty!
zaintrygowalo mnie to koło, co to? masz więcej fotek?

Cześć Aniu - zapraszam

Dziękuję, a foty z kręgu są tu:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7289-na-zielonej-trawce?page=204

i wczorajsze jedno deszczowe

Coś jeszcze, coś więcej... 10:57, 03 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Śmieszy Cię to? Ja tu cierpię dole
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 07:30, 03 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia czy ty masz siewki werbeny? bo ja niewiem jak wygladają i chyba nie mam żadnej... choć to tak mało prawdopodobne

i muszę Ci podziekowac że namówiłaś mnie w skierniewicach na druga astrid grafin bo jedna mi zimą padła więc choć jedna mi się ostała

nie widzialam jeszcze ale napewno cos wyrosnie

u mnie przezimowaly obie, ale ogolnie roze kiepsko, w wiekszosci, jeszcze nie ruszyły
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 22:50, 02 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia czy ty masz siewki werbeny? bo ja niewiem jak wygladają i chyba nie mam żadnej... choć to tak mało prawdopodobne
...

Hej Aniu ja u siebie też czekam i wypatruję siewek werbeny dziś dopytałam Koleżankę w tej sprawie i powiedziała mi, że u niej w zeszłym sezonie werbena pojawiła się ok czerwca. Zatem mus jeszcze ciut poczekać
Coś jeszcze, coś więcej... 22:03, 02 maj 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Życz na cały miesiąc... W doooopie jestem z robotą Choć i tak dziś w pośpiechu coś działałem - aż za szybko... Przy cięciu OSTATNIEGO Ice Dance (a mam ich trochę) zamiast ścisnąć trawy sekatorem ścisnąłem palec wskazujący... I od dziś wiem, że 0,5 cm to jednak jest dużo, bo na tyle się wbiłem... Paznokieć zatrzymał dalsze cięcie Od dziś muszę pisać do Was fakerem - nie obrazicie się?

Na zielonej... trawce :) 22:00, 02 maj 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

cześć Andżelika meeega foty!
zaintrygowalo mnie to koło, co to? masz więcej fotek?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:37, 02 maj 2017

Do góry
blaszak zaje...!
pamietam jak chcicałam pokrycie dachu na rabek i pociagnąć dalej ta blachę na elewacje, taki czarny domek. ale kosztorys mnie powalił teraz żałuje ofkors
Ogródkowe rewolucje 21:35, 02 maj 2017

Do góry
a moze tą kulkę pierwszą z lewej przesadz pod rynne? zrobi się miejsce na hakone i bardziej asymetrycznie będzie
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 20:12, 02 maj 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
podgladam ciebie dzisiaj
i jak prace?
u mnie tez kazda wspołpraca prawie rozwodem się kończy ale potem wspólnie przy wieczornym piwku się godzimy

Hahaha! Takie życie
Ja dziś niewiele zrobiłam, bo wiatr potworny wiał.
Tylko pelaśki posadziłam i trochę popieliłam.
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 20:00, 02 maj 2017

Do góry

i muszę Ci podziekowac że namówiłaś mnie w skierniewicach na druga astrid grafin bo jedna mi zimą padła więc choć jedna mi się ostała
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 19:48, 02 maj 2017

Do góry
podgladam ciebie dzisiaj
i jak prace?
u mnie tez kazda wspołpraca prawie rozwodem się kończy ale potem wspólnie przy wieczornym piwku się godzimy
Odcienie zieleni 2 17:43, 02 maj 2017

Do góry
Efffa napisał(a)

wiem, które stópki ,nawet je obserwowalam, ale nie mam, a nie umiem sobie przypomnieć tytulu wątku?
Mnie też wizje sie zmienily, coś byś dodala jeszcze do tych nasadzeń?

nic cudnie wymyśliłaś poza tym less is more
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies