Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

AngelikaX 12:06, 03 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
Ja lubię ikea. I lubię ich cieply, domowy klimat na ekspozycjach. I filozofię jaką sie ponoć kierują. No i klopsiki wegańskie

A ja ich klopsiki "mięsne"...
inka74 12:07, 03 maj 2017

Madzenka napisał(a)

Meble i trendy wydaje mi się to rzecz bardzo względna. Od mebli wolę takie widoczki. Im częściej na twój żywopłot grabowy patrzę - tym bardziej mi się taki marzy i zastanawiam się po kiego ciorta ja te tuje sadziłam
Piękny jest w takim stanie. Marzenko z jakiej odmiany on jest bo pamiętam że chyba wysadzałaś jakieś aby wsadzić inne )
Przy okazji będę wdzięczna za podpowiedź czy Morning Light się rozchodzi na boki czy zwarty jest. Zakupiłam właśnie i nie wiem czy go ograniczać przy sadzeniu.
anna_t 14:12, 03 maj 2017

Madzenka napisał(a)

Nie mam kontaktu z marketingiem Jysku, nie zweryfikuje efektywności moich działań reklamowych

Szkoda, ze Ikea ostatnio nie nadąza z meblami ogrodowymi i trendami.

ikea nie nadąża z trendami od paru lat, najbardziej zaskakują mnie ich kuchnie w lakierze w połysku które passe są juz od co najmniej 5 lat..
ewa004 15:25, 03 maj 2017

Marzenko a jakie graby masz posądzone u siebie ?

Zaczynam przygodę z nimi sadzac je pod murem sasiada
ana_art 15:50, 03 maj 2017

anna_t napisał(a)

ikea nie nadąża z trendami od paru lat, najbardziej zaskakują mnie ich kuchnie w lakierze w połysku które passe są juz od co najmniej 5 lat..
śmieszne są takie teksty... podobno z gustami się nie dyskutuje chcąc nadąrzyc za trendami trzeba byłoby meble wymieniać średnio co dwa lata...
Mysza 15:51, 03 maj 2017

Madżenko nacieszyłam oczy kolorami
Śliczna wiosna u Ciebie.
Madzenka 17:16, 03 maj 2017

Kasya napisał(a)
Naprawdę kwitną Juz u was lilaki ? Pokaz

W mieście juz kwitą od tygodnia, obserwuje je z okien samochodu
Moniq 17:17, 03 maj 2017

Właśnie o tej samej kanapie myślałam. Szkoda ze stacjonarnie nie mozna obejrzeć i zdecydować. Mam zagwozdke

Cudne ogród. Berberysy masz idealnie kuliste, zapewne tniesz. Mozna jeszcze teraz? Moje takie rozcapierzone.
Madzenka 17:18, 03 maj 2017

inka74 napisał(a)

Meble i trendy wydaje mi się to rzecz bardzo względna. Od mebli wolę takie widoczki. Im częściej na twój żywopłot grabowy patrzę - tym bardziej mi się taki marzy i zastanawiam się po kiego ciorta ja te tuje sadziłam
Piękny jest w takim stanie. Marzenko z jakiej odmiany on jest bo pamiętam że chyba wysadzałaś jakieś aby wsadzić inne )
Przy okazji będę wdzięczna za podpowiedź czy Morning Light się rozchodzi na boki czy zwarty jest. Zakupiłam właśnie i nie wiem czy go ograniczać przy sadzeniu.

Żywopłot jest ze zwykłego graba pospolitego i ma już 7 lat. własnie obchodzi 7 urodziny, sadzony był bowiem na początku maja 2010

Bez obaw Morning Light się nie rozłazi, jest ładny i zwarty. Ale za 3-4 lata bedzie juz wielki
Madzenka 17:20, 03 maj 2017

ewa004 napisał(a)
Marzenko a jakie graby masz posądzone u siebie ?

Zaczynam przygodę z nimi sadzac je pod murem sasiada

Mam graba pospolitego, fastigata i Frans Fontaine
Przed płotem za gabionami mam Fastigaty, które tne w prostokąty na froncie przy dróżce Frans Fontaine. Na zdjeciu ponizej Frnasy

A za płotem pomiędzy brzozami widać fastigiaty