Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:18, 03 gru 2015

Do góry
Mateusz tutaj raczej był problem w kwestii niedostępności nowego materiału, gdybym nie był zadowolony po takie kolory musiałbym śmigać 60km

Reniu na 12, 10 grudnia czy 12 grudnia na 10 godzinę Czwartek jak coś to pasuje. Sobota również bo gości mam dopiero o 17 więc będzie sporo czasu .
Co potrzeba? Co dusza zapragnie, jak chcesz jakąś dużą kokardę to wstążka potrzebna, jak jakieś gałązki to też mogą być, bombki dobrze mieć przynajmniej w dwóch rozmiarach, w sumie to panuje dowolność ja w domu też coś mam gdyby coś było potrzebne.

Justyno biały może będę robił dla siebie, ale to już na samym końcu. U mnie w domu już też kilkanaście wianków wisi na święta, ale to bardzo ładna dekoracja

Ogrodowo cisza, nic nie robię i nie mam zamiaru, jak mnie ochota najdzie to zadołuje resztę doniczek, ale prognozy dają na to dużo czasu i chyba będę musiał rozgarnąć kopce z róż bo za ciepło.
Poza tym czarne fatum tegoroczne dalej nade mną wisi...
Ogród w Alei Lipowej... 22:43, 02 gru 2015

Do góry
Diamentów akurat nie kleiłem, ale dwunastościan, dwudziestościan i inne skomplikowane figury miałem okazje sklejać na zaliczenie i najlepiej sklejało się cienką taśmą dwustronną. Model przestrzenny dachu zaś malowałem sprayem i wyszedł świetnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:18, 02 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ja się domyślałem, że masz gustowne wnętrza (to, że gapą jestem i przegapiłem zeszłoroczne fotki pomijam) ale zdjęcia mnie rozwaliły... cudownie, miałem coś o rudolfie wspomnieć ale zapomniałem

Ooo tyle mi się przypomniało, makówki to najlepsze jadło na święta, ubóstwiam

Łukasz, od Gosi wychodzić się nie chce! Dom jest mega dopracowany - i nie wiem jakim cudem, ale dwa razy większy w środku niż na zewnątrz

Prezent dla Sebusia - nie musiałaś! ♡♡♡
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:40, 02 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ja się domyślałem, że masz gustowne wnętrza (to, że gapą jestem i przegapiłem zeszłoroczne fotki pomijam) ale zdjęcia mnie rozwaliły... cudownie, miałem coś o rudolfie wspomnieć ale zapomniałem

zaraz że gapa
jak to byłoby mozliwe? przecież tys PanIdealny
mam dobrą pamieć
ja tez kocham makówy, oj bezganicznie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:06, 02 gru 2015

Do góry

Ogrodowa przygoda Łukasza :) 01:19, 02 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Mateusz nad jednym wiankiem stałem dzisiaj 3 godziny zanim coś przykleiłem, ale jestem zadowolony z efektu, pokaże jak zrobię wszystkie elementy zestawu

Brzmi kusząco, już nie mogę się doczekać. Też często mam takie rozkminy, że zanim zacznę to się zastanawiam kilka godz xD
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 23:48, 01 gru 2015

Do góry
Reniu no ja tam staram się nie rzucać słów na wiatr, więc jak jest czas i ochota to zapraszam

Gosiu sam trzymam kciuki oby się udało bo długo nigdzie nie byłem.

Mateusz nad jednym wiankiem stałem dzisiaj 3 godziny zanim coś przykleiłem, ale jestem zadowolony z efektu, pokaże jak zrobię wszystkie elementy zestawu

Kasiu brakuje mi pół metra długości pokoju by sobie taką choinkę zrobić, chyba, że wyniosę ruchome meble na święta
Ogród Cioci cz. 3 23:29, 01 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu jak mechanik do soboty się wyrobi i załatwię inne sprawy to będę Co mam zorganizować?

Łukasz nic,przyjeżdżaj tylko
Ogród Cioci cz. 3 23:17, 01 gru 2015

Do góry
Gosiu jak mechanik do soboty się wyrobi i załatwię inne sprawy to będę Co mam zorganizować?
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:11, 01 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Marzenko tak z technicznej ciekawości, żaluzje wyrwało przez zablokowany czujnik wiatru czy nie zdążyły się schować przy niezablokowanym czujniku z powodu nagłego wiatru. No i też przyznam, że dom obowiązkowo musi mieć żaluzje.
Szyby ze sterowaną przeziernością przy Twojej fasadzie to finansowe harakiri
Życzę by to ostatnia taka akcja z żaluzjami

Żaluzje sie nie zwinęły z powodu czujnika wiatru , ktory nie zadziałał bo nakryła go torba foliowa i sie zablokował....
A kolejne wiatry dopełniły fali zniszczeń....

Normalnie przy silnych porywach wiatru żaluzje automatycznie sie zwijają i nie grozi im uszkodzenie. Mimo wszytsko uważam, że do moich przeszkleń żaluzje fasadowe sa idelanym rozwiązaniem , chronią przed słoncem latem, nie musze miec firan ani zasłon.

Gdy montowałam w 2009 roku te żaluzje to wszyscy myśleli, ze budujemy biurowiec.... A w Niemczech i Austrii były juz popularne.... Dodatkowo maja ten atut, ze tak jak zwykłych żaluzjach można przekręcać kąt ustawienia lamelek i sterować iloscią światła wpadającego do domu. Jednak podstawowy atut to fakt, ze odbijają promienie słoneczne latem a przypominam, ze ogród zimowy mam od strony południowej.
Ogród w Alei Lipowej... 23:10, 01 gru 2015

Do góry
Justyno nie wiem czym kleiłaś, ale warto taśmą dwustronną wtedy ładniej sklejają się krawędzie. No i lepiej jest pomalować sprayem bo po dwóch malowaniach szczeliny dość dobrze lub całkowicie się zamaskują
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:55, 01 gru 2015

Do góry
Marzenko tak z technicznej ciekawości, żaluzje wyrwało przez zablokowany czujnik wiatru czy nie zdążyły się schować przy niezablokowanym czujniku z powodu nagłego wiatru. No i też przyznam, że dom obowiązkowo musi mieć żaluzje.
Szyby ze sterowaną przeziernością przy Twojej fasadzie to finansowe harakiri
Życzę by to ostatnia taka akcja z żaluzjami
Ogród w Alei Lipowej... 20:30, 01 gru 2015

Do góry
Pracuję właśnie nad innym szablonem, może uda się zminimalizować te luki.
Ogród w Alei Lipowej... 19:54, 01 gru 2015

Do góry
świetne te robótki papierowe ciekawa jestem czy po prysnięciu straca się te drobne luki bo w sumie to tani i przpiekny pomysł. będe obczajac u
ciebie jak wyszło
Ogród Cioci cz. 3 15:39, 01 gru 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wyliczam chętnych na wiankowanie.
Łukasz Loczek
Beatka Bea
Jola Lojalna
Kasia Kindzia
Justyna Eee taam
Ula
Luki
Kto jeszcze chętny? Szybko się wpisywać bo nie wiem ile krzeseł donieść

ZAPRASZAM,SOBOTA 5.12 OKOŁO 15.00

Jak fajnie przeczytać tę zacną listę i uświadomić sobie, że wszystkich poza Kasią i Jolą miałam okazję poznać osobiście
Ogród Cioci cz. 3 13:46, 01 gru 2015

Do góry
Łukasz Loczek
Beatka Bea
Jola Lojalna
Kasia Kindzia
Justyna Eee taam
Ula
Luki

Spora grupa, ale będzie fajnie
Będę na tablecie siedzieć i podglądać
Ogród Cioci cz. 3 12:55, 01 gru 2015

Do góry
Łukasz Loczek
Beatka Bea
Jola Lojalna
Kasia Kindzia
Justyna Eee taam
Ula
Luki

ja juz czekam na fororelacje
Ogród Cioci cz. 3 11:38, 01 gru 2015

Do góry
Łukasz Loczek
Beatka Bea
Jola Lojalna
Kasia Kindzia
Justyna Eee taam
Ula
Luki

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:09, 01 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Może tak ociupinkę tej choineczki tak z ładnymi oczkami

nie mogę sie oprzeć
jak znajde chwilkę to cyknę rąbek
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 20:21, 30 lis 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Jestem wiankowo zdjęciowo zaspokojony jak święta to na bogato i to lubię

No to choć tyle, bo zdjęć z ogrodu u mnie na razie nie uświadczysz.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies