Aniu, jednak zostanę przy OW i HT. Już za dużo tego wszystkiego czy HT dobry na cisy ?
Jak się cieszę! Tremę miałam, choć wiedziałam, że nie wysyłam Cię w tzw. "maliny". Ale niepewność i odpowiedzialność we mnie siedziała! Uff!
Tego to nie wiedziałam...OW stosuję inna wersja czyli inny skład ?
propionian wapnia, inna wersja OW Poli cisy szybciej rosną od buksów? bo to buksy wydawały się juz spore ślicznie u ciebie
Fajnie przed i po pracowite stworzenia z Was. Sznureczek to najlepsza z miar. Polinko, co to PW ?
Marta, wszystko carexy tak nisko tnę.
Aniu, będę myśleć Rozumiem, że potrzebujesz coś niskiego?
O nie! Teraz to brawo Ja Jak eM podziała ze szpadlem to będzie brawo On
Pięknie z tymi cisami... ech rozmarzyłam się
Dopiero była zapowiedź cisów, a już rosną Super!
Wow, cisy sliczne
Kurcze Poli, ależ Ty pracowita jesteś. Teraz na dwa ogrody operujesz Podziwiam! Cisy mega!
Aniu a może jakiś trzcinnik? Kasia Siakowa pisała dzisiaj, że on podobno lubi słońce i sucho. Nie znam się na odmianach ale może jest jakiś niski...
Ty Polinko działasz jak rakieta...bosko z cisami i jaki porządeczek Brawo Wy!
Poli jasne, że będę miała możliwość je podlewać. Szukam trawy na taras, na stronę południową - czyli na patelnię, na skarpę. Carexy raczej żadne, bo nie dadzą rady ... Miskanty za duże .... Poli szukam dalej, dzięki za chęci
Ha, ha natręctwo przesadzania Mam tak samo i przestaje mnie już to cieszyć...ale z drugiej strony jeszcze bardziej wkurzam się, że coś mi nie pasuje
moje żurawki przesadzam i odmładzam w te i nazad, a nieproszonych gości nie widzę i lubimy się wzajemnie, z żurawkami oczywiście bo tych opuchlaków nie miałam przyjemności zapoznać
bo mnie swany wku....ą ! wywalam je obok białej różanki i zastępuje the fairy i dosadzam buksy, lawende i seslerie zaczynam się obawiać że mam jakąś nerwicę natręctw wiesz..? natręctwo przesadzania
Czemu wyciągasz trawy?