Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:17, 14 kwi 2017

Sebek napisał(a)

Nic
az niemożliwe
Kacha123 08:49, 14 kwi 2017

Już słyszę, jak te Twoje łany traw szumią! Jesteś wielka!
malkul 11:11, 14 kwi 2017

Asia ty w budynku gospodarczym tez masz H?
nawigatorka 14:35, 14 kwi 2017

Kacha123 napisał(a)
Już słyszę, jak te Twoje łany traw szumią! Jesteś wielka!
oby tak bylo buziaki
nawigatorka 14:37, 14 kwi 2017

malkul napisał(a)
Asia ty w budynku gospodarczym tez masz H?
nie. Tam bramę robił M. To zespawaną rama a do niej przynitowana blacha trapezowa.na gorze jest szyna i brama jeździ na kółkach
jankosia 22:07, 14 kwi 2017

nawigatorka napisał(a)

Ryż?
Ja tez lubie siup i siup
Dlatego całkiem dobrze się te trzcinniki sądziło. Wyznaczone ramy, dość ogarnięty teren. Gorzej będzie się rozsypywalo ściółkę ale jeszcze to nienkoniec drugi pas czeka
Nie wiedziałam ze tez lubisz takie dzikie i niepoprawne trawy. Po raz kolejny o wątek się i Cie upominam

Jeżu! Ty mnie w ogóle nie znasz w takim razie Ja lubię w zasadzie tylko takie które jakoś tam są swojskie A ostatnio gustuję w samych zielonych bo powstają pierwsze niekoszone trawniki No dobra, i stipa- bez niej ani chu chu

Ryż. Nie wiem co to z tego będzie. Nasiona od zeszłego roku sobie leżały to czas najwyższy żeby spróbować. Któraś dziewczyna z forum go miała...

Wesołych!
polinka 22:36, 14 kwi 2017

Przekopując wczoraj rabatę i usuwając Mozgę rozmyślałam o Tobie i Twojej działce. U mnie o wiele, wiele mniejsza powierzchnia a jest co robić dla jednego człowieka...dlatego chylę głowę i mówię-JESTEŚ WIELKA!

Czekam na falujące łany trzcinnika

Spokojnych Świąt!
nawigatorka 23:01, 14 kwi 2017

jankosia napisał(a)

Jeżu! Ty mnie w ogóle nie znasz w takim razie Ja lubię w zasadzie tylko takie które jakoś tam są swojskie A ostatnio gustuję w samych zielonych bo powstają pierwsze niekoszone trawniki No dobra, i stipa- bez niej ani chu chu

Ryż. Nie wiem co to z tego będzie. Nasiona od zeszłego roku sobie leżały to czas najwyższy żeby spróbować. Któraś dziewczyna z forum go miała...

Wesołych!
a skąd mam znać z ryżem cos kojarzę. A pytanie ignorujesz kolejny raz dziekuje za życzenia i nawzajem
nawigatorka 23:03, 14 kwi 2017

polinka napisał(a)
Przekopując wczoraj rabatę i usuwając Mozgę rozmyślałam o Tobie i Twojej działce. U mnie o wiele, wiele mniejsza powierzchnia a jest co robić dla jednego człowieka...dlatego chylę głowę i mówię-JESTEŚ WIELKA!

Czekam na falujące łany trzcinnika

Spokojnych Świąt!

I Tobie spokoju Poli
Ale ja nie sama bez eMa to bym nic nie zrobiła.
Miło słyszeć miłe słowa ale nie wiem czy na nie zasługuje. Zwyczajnie uparta jestem i zawzięta. Czasem za bardzo jak sobie pomyśle o leżaku wśród traw...ech
oliwka 23:17, 14 kwi 2017

Hej Asiu,

podgladałam cię wielokrotnie, ale chyba dopiero pierwszy raz witam się oficjalnie. Masz przepiękny ogród, bardzo podoba mi się konsekwencja w kolorach, macham wiosennie