Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Skąpana w słońcu 11:49, 17 lut 2015

Do góry
ewsyg napisał(a)

Ewa ta różowa to drzewiasta jak ona się nazywa?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:46, 17 lut 2015

Do góry
Ula....takie słoneczko, w cieniu u mnie 8-10, że az dusza spiewa, zwłaszcza, że ja nie pracuję, wiec widzę kazdy dzień
niedługo znowu tu będzie busz wyjda byliny, hortensje sie zazielenia i będzie magicznie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:45, 17 lut 2015

Do góry
Irenko piękny ten wilczomlecz powiadasz, że masz siewki? a dużo? pozdrówka
Ogród prawie romantyczny 11:44, 17 lut 2015

Do góry

Mój 4 arowy azyl... 11:43, 17 lut 2015

Do góry
Na drzewiastą masz chęć,a ja dzieliłam w ubiegłym roku szkoda że nie wiedziałam.
Gratki na 1200 stron
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:41, 17 lut 2015

Do góry
Kasik....obcałowana, od razu lepiejzaraz z limkami i innymi bukietowymi trzeba ruszać!
ewa004...odwzajemniam bużki
Jula...zmieniałam styl zycia bardzo pracochłonny, ani chwili luzu, a potem padam, ale warto było, bo siły wróciły i jestem i mam nadzieję, że po 3 miesiacach nie pracowania, wrócę na wszystkie tory, również ogrodowepozdrawiam ja i tak częściej, jak Ty jestem
Kwiatowy ogródek Monteverde 11:39, 17 lut 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Pogoda pogodą a ja szanownie się upraszam o zdjęcia jakiegoś pięknego kwiecia

wszystkie są piękne
Ogród prawie romantyczny 11:39, 17 lut 2015

Do góry
Jestem ciekawa, czy zakwitną czosnki, którym nie ścięłam kwiatostanów po przekwitnięciu.

Kwiatowy ogródek Monteverde 11:38, 17 lut 2015

Do góry
rozark napisał(a)
dziewczyny luty dopiero, już niedługo ta nasza wyczekiwana wiosna przyjdzie, lepiej później a bez strat

No do końca zostało 11 dni i będzie marzec
Ogród prawie romantyczny 11:36, 17 lut 2015

Do góry
Na zewnątrz piękne słońce, nieco jeszcze chłodno, bo w nocy był przymrozek, ale z każdą godziną robi się cieplej. Ogród oglądam nadal tylko z okna, ale przynajmniej będzie czas na planowanie i zakupy::
Nowych zdjęć na razie brak, więc pokazuję z ubiegłego roku. Już niedługo tak będzie...

Kwiatowy ogródek Monteverde 11:33, 17 lut 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
U Was przynajmniej śniegu nie ma. Wczoraj jechałam z Gdańska... ob Biskupca w moją stronę już biało...ale tyle śniegu co u mnie, to nigdzie nie było

A w Olsztynie TAKIE rewolucje....że szok!

Nie ma ale jest mróz o 7.30 było jeszcze -6 st., teraz słoneczko to jest na 0 ale nieprzyjemny mroźny wiatr wzmaga tą pogodę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:30, 17 lut 2015

Do góry
Zbysiu, Haniu...jak mawiała kobieta pracujaca, na zmarszczki trzeba zapracować
AgnieszkaB....dzięki

Madżenka...no schudłam, ale w zdrowy sposób, będę laska

Kasiek...bo wydzielasz fotki, takie cudne miejsca, a dawkujesz, jak lekarstwo

makkasia...dzięki ponoc, jak dusza dobra, to wyłazi to na zewnatrz

Aganiu....cmokdumam, gdzie przedszkolaki z wilczomlecza dać

Anabell....nie da sie opuscic forum, człowiek zżyty bardzo, ale czasami przymusowy odwyk

Wojtas2101....i sie doczekałeś, dzięki w tym roku chyba ogród będzie najpiękniejszy, bo rh bardzo urosły, jest ich mnóstwo, duzo cebulowych doszło i innosci, ale tez i duzo cięcia, cisy będą skracane w murek inne w kulki i jak to w ogrodach, kołomyja bez końca

tu na tle winogron zagoszczą róże, już sobie rosną, wczesniej były w donicach
stracone a takie cacane były
za to w końcu mam extra wyciskarke i będę wyciskac soki z moich pysznych winogron

bluszcz made in Gabriela, swietnie sobie u mnie radzi
kto ma niedostatek bluszczy, zapraszam do siebie, dam ile chce
Ogród Beaty 11:24, 17 lut 2015

Do góry
beata_kulesza napisał(a)
Mały bałagan
i posprzątane tak lubię

Beatko piękne masz te murki, czy one były budowane na fundamęcie i czy były czymś zespolone ? Poszuuję czegoś na moją skarpę , wpadnij i doradź.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:19, 17 lut 2015

Do góry
Anabell....raczej dominuje u mnie radosć, nawet z ankiety tak wyszło

marzena...nie da sie ukryc, wiosna idzie na całego, kosy rządzą i jakieś żółte ptaszki, ja sie nie znam za bardzo

Kasiek...ksiązka przeczytana i odstawiona, reszta we mnie
takie cudne tulipany miałam na rabacie z rodkami, rodki je zarosły, cos wyłazi, ale juz nie uda się chyba ich odzyskać

moje łuki dla ciebie winogronowe...i stale się tam zmienia, tam dałam róze, te z patyków

Wojtas2101, Borbetka, lojalna-Jola, Juzia, Wilczyco, Kindzia, Rench, Krys, GorAnna, Nikita, Robertrop, Basia, bleea-Agnieszka, Ania Mi, hanus, Mirka, Eda, Ula, AgnieszkaW, ewsyg-Ewa, dzięki za same dobre fluidy, pomogły

wiosenny zapach dla was
Korsyka 11:06, 17 lut 2015

Do góry
Napia napisał(a)
Ależ tu pięknie i dziko Niezwykłe miejsce, może kiedyś ...

Ja chciałabym tam jeszcze wrócić...jest dużo dzikich plaż, okolice Bonifacio i Porto Vecchio są najładniejsze, i plaże Palombaggia, Santa Gulia, Rondinara.

i miejsc bardzo atrakcyjnych turystycznie

Ewulkowy ogród pod lasem początki... 11:05, 17 lut 2015

Do góry
zdjęcie z dnia zakupu działki,mimo,że to chwasty, a nie trawnik wracam do tej forki bo tęsknie za zielenią,od zeszłego lata goła ziemia a ja nie mogę się doczekać trawnika..
Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię 10:56, 17 lut 2015

Do góry
w domu jeszcze remont, ogrodowo nic się nie dzieje czekam bo potrafi jeszcze przymrozić ale za to w fabryce coś już na mnie czeka

miałam pokazać efekt końcowy ale nie wiem czy nastąpi to w tym roku czy za dwa lata więc nie wytrzymałam i się chwalę! ;]
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:56, 17 lut 2015

Do góry
Hanuś, cudne róże i to z witaminą C
Zbysiu, iwonaal, Polinka, Grażyna, dzięki za zyczenia, wszystkie

Mira....dużo zmian robiłam, chyba za szybko i duzo i zaintensywnie i ciut zdrówko zastrajkowało na razie luty tylko do oglądania, choc mimochodem jakies liście zbieram i skubię naparstnice, ale nie chce przesadzic, jak to ja potrafię, ale swędza łapki, oj swędzą
mimo braku rewolucji i tak duzo będzie się dziać w ogrodzie i w końcu zobaczę, to co w ubiegłym roku zmieniałam, kazdy rok inny, bo rosliny dorosleją
to goździki od ciebie, sa niemal wszedzie i w tym roku zakwitną

niewątpliwie oznaka wiosny, sa nowe przyrosty na głogowniku Red Robin, ach ten ich kolor...oczywiście będę ciąć powtórnie, w celu zagęszczenia, piękna zimozielona roslina, u mnie 3 rok

Mysza...ale fajny nick, dzieki za wizytę, zapraszam stale, chyba już będę znowu aktywna nadrobie u siebie, a potem u innych

małgorzta_s.....Gosiu dzięki wiosna daje siły, prawie juz w kondycji jestem

Mala_Mi....ależ cudna składanka, mam wrażenie, że to wieki temu

Pszczelarnia....akurat tylko to mi pomogło i nie tylko mnie, to nie kit mankament jest, drogi...

iwonaal...nawet w najtrudniejszych momentach uśmiech jest, ot, taka natura
a to głogownik na pniu tez odmiana Red Robin

Epodlas....Bożenko, wiem że trudno sie oprzeć zmianom, ale u mnie stale brak czasu był, więc musze to w czasie rozłozyć, ten rok tylko cięcie, pilęgnacja i rozmnażanie dzięki za zyczonka
oj z tymi kostrzewami będzie pracyi skubanie naparstnic..
Korsyka 10:54, 17 lut 2015

Do góry
Ala106 napisał(a)
Pięknie. Dziękuję bardzo za tą relację. Super opisujesz i pokazujesz. Nic tylko teraz planować wyjazdy. A może w tym roku jeszcze?

Korsyka zachwyca swoją różnorodnością plaż i krajobrazami, warto się wybrać, a na motorach można dotrzeć niemalże wszędzie...warto zaplanować wyjazd

Ogród w cieniu brzozy 10:47, 17 lut 2015

Do góry
laurowisnia napisał(a)

Hortensję do półcienia, u mnie ma słońce tylko przed południem, ale jest na zboczu, ma sucho - to chyba nie za dobrze, bo latem jak są duże upały i susza to nie daje rady i więdną jej liście.

Rozark, bardzo mi miło, chyba lubisz róże więc, róża na powitanie.

Ja mam hortensję nie na piaskach ( glina + kompost), cień ma od zachodu i w upały podlewałam ją rano i wieczorem po konewce a i tak miały oklapnięte liście. W tym roku je wysadzam do większego cienia - zobaczymy jak będzie z kwitnieniem.
Z hortensją krzewiastą jest lepiej, rośnie w miejscu co ma tylko 2 godz. światła od zachodu, kwitła a że młoda to mam nadzieję że się rozrośnie i będzie mieć więcej kwiatów.

Zdecydowanie jestem różana, za różyczkę dziękuję i koniecznie napisz co to za odmiana i jak się sprawuje, bo tej nie mam.

I namawiam na zrobienie wizytówki koniecznie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies