Machamy
yolka, u nas pogoda dziś była podobna, zrobiłam kilka fotek między jednym a drugim wyjazdem. Stare bombki mają wartość sentymentalną i to jest najważniejsze Mala Mi szkoda, że tak daleko mamy do siebie z Łodzi do mnie jeszcze godzinka drogi, przydałoby się wypośrodkować miejsce spotkania na trasie Łódź - Rzeszów - Wieliczka Agania u mnie zima leciutka i kolorowa nie tylko w domu ognik trzmielina, chyba taka sama, jaką Dzidka ostatnio pokazywała kalina
nie wiem jak tam dzisiaj u Was z pogodą bo w Zaborowie lało całą noc i cały dzień -do tego jeszcze silny wiatr ... wspaniała pogoda na wędzenie 7 godzin spędziłem w tych ekstremalnych warunkach ale udało się wszystko uwędzić
Macham serdecznie u mnie ostre słońce w dzień i mróz w nocy trochę śniegu mam posyłam do ciebie Aniu
Aniu dziekuję za film, przypomina mi szczęśliwe chwile. Miro niestety nie ja ,a tak niewiele brakowało - odwiedziłyśmy ogród dzień wcześniej niż autotor filmu . A teraz choinka WESOŁYCH ŚWIĄT
Na święta zakwitł jeden kwiatek Reszta może na Nowy Rok się wyrobi Macham Wszystkim
Pięknie i na stole i na choince i w ogrodzie. Te ostatnie serduszko najpiekniejsze. Pozdrówka.
Anitko, Madziu, Edytko, Marzenko, Agnieszko, Aniu, Gabisiu, Kasiu, Mirko bardzo serdecznie dziękuję za tyle życzeń i ciepłych słów Aniu czytając twój post, śmialiśmy się wszyscy, dzięki za ten twój humor Kochani, życzę wam cudownych świąt, radosnych, beztroskich i mega rodzinnych oczywiście w wątku życzeniowym też zostawiłam życzenia dla całej naszej rodzinki ogrodowiskowej Ciesze się, że Miłek tak ciepło przyjety, wszyscy juz go pokochali, mam nadzieję, że mi szczęście przyniesie troszkę szadzi na święta