OK rozumiem, pewnie M ogarnia wszystkie techniczne sprawy Jesli chodzi o linię kroplującą to czemu wykorzystasz na razie 10% przecież na same tuje chyba wyjdzie Ci więcej? I jeszcze jedno pytanie (tylko się ze mnie nie śmiej) jak ty załączyłaś ten projekt?
Renia, a ile chcesz tych sztobrów? Koło 8mej jak będę, 8.30 będzie dobrze? byle nie padało!
runianki były może ze 3 doniczki u nas, nie wiem jak w Łodzi!
miłego dnia!
u mnie od 2 dni przy schodach uśmiechają się słoneczka
Agnieszko, świeży to musi być dobrze przekompostowany. Ten jest bezpieczny i wydajny. Teraz kupiłam sobie granulowany bo jest mokro to się rozpuści.
Ten zawsze mam pod ręką , wypróbowany, świetnie po nim rosną roślinki, są zdrowe, dorodne. to jest taka pocięta słoma z obornikiem. Dostarczasz tez ziemi słomę a to zmienia się w próchnicę, poprawia strukturę gleby.
takie coś
urocze, nieprawdaż?
to co widać z nimi to miejsce na naprawienie ganku i położenie kostki, stąd taki bałagan. Mam nadzieję, że uniknę wysadzania bukszpanów na czas prac brukarskich. Ponoć "się zmieszczą"
nie mam pewności ale wydaje mi się, że nie mamy zraszaczy statycznych.
Linia kroplująca 200m ale będzie na razie wykorzystana może w 10%(nie mam jeszcze rabat)
a ilosć sekcji? może wstyd, ale nie wiem.
załączam projekt położenia rur
Tess, zapodział mi się gdzieś twój wątek i dopiero teraz dotarłam do niego ... i znalazłam taki obrazek ... cudne to zestawienie kopytnika z hakone .... do zapamiętania.