Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moja bajka 21:42, 13 gru 2014

Do góry
Bałwanki miały trafić do ogródka, ale synuś się buntuje, więc pewnie zostaną w domu
Moja bajka 21:40, 13 gru 2014

Do góry
Kupiłam dziś styropianowe kulki i bałwanki co by bawić się dalej

oto państwo Bałwanowie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:38, 13 gru 2014

Do góry
W sumie miałem już o konkursie nie wspominać, ale w końcu ogród przechodzi metamorfozę dzięki Ogrodowisku, ogromne wsparcie mam z Ogrodowiska i dzięki Ogrodowisku chce mi się cokolwiek zmieniać i robić.
Wręczenie nagród jednak się odbyło, na które niestety nie mogłem się wybrać w sumie dobrze bo dziwna sytuacja miała miejsce Mianowicie pewna Pani zaczęła się burzyć, że projektanci nie powinni startować w konkursie jak mama mi to opowiadała myślałem, że pęknę ze śmiechu. Wszystko było ok gdyby burmistrz nie zrobił sobie wywiadu dlaczego mnie nie ma i przy okazji dowiedział się kilka szczegółów na temat mojej osoby co wykorzystał sobie w przemowie zaprzeczającej 'oskarżeniom' Nie napiszę już co naopowiadał, ale chyba zapadłbym się pod ziemię. Chociaż z drugiej strony patrząc zarzutye tej Pani była nawet miłe i podziękowałbym za nie
Miałem zrobić jeszcze zdjęcia nagród, ale jak to u mnie w domu bywa, wszystko co jest ponadprogramowe w pokojach przeszkadza i nagrody zostały wyniesione. Dostałem dyży czarny lampion i zestaw łądnych narzędzi (sekator, łopatka itd) byłem miło zaskoczony.
Dyplom na pamiątkę też dostałem.

Z innych spraw. Mam do pokazania drugą choinke brzozową, ale nie miała jeszcze 'sesji' będzie jeszcze jeden stroik i coś na ściane.
Niestety nadal jestem chory, kilka spraw mnie przerosło i humoru ogólnie brak, ale idą święta, więc jakoś się zapomni.
Mam ogromne zaległości na forum, coś na pewno uda się nadrobić.

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 21:31, 13 gru 2014

Do góry
hihihi pełna zgoda Kasiu już się nie mogę doczekać, i jak to pisały dziewczyny liczę na Wasze konstruktywne kopniaki

no i żeby nie było w końcu świąteczny nastrój i u mnie (będę tworzyć):

a teraz lecę podglądać do Was
Ogród w Alei Lipowej... 21:11, 13 gru 2014

Do góry
Marzenko, Ewelinko, już nie ma śniegu, błoto wszędzie buro i ponuro, nie lubię tak.
Zaraz wstawię fotke pierwszej dekoracji okiennej. Gwiazdki hand-made
Może podpowiecie lepiej same 3 duże? czy 3 duże + 2 małe?

girlanda w kuchni + światełka jak co roku, tylko zawieszki się zmieniają

Wilcza Góra 21:11, 13 gru 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Piękny ten wianek U mnie dzisiaj trochę bakłażanu, kryształków i różu w wiankach (wianki idą na prezenty dla rodzinki), ale fotek jeszcze nie zrobiłam. Sweterek Wilczyco masz superaśny Pozdrawiam

wianek rozłożył mnie na łopatki !!!
nawet łezkę uroniłam jak go zobaczyłam
a sweterek...
...sweterek, kiedy go zobaczyłam, to myślałam czy przypadkiem całej produkcji nie trzeba wykupić...bo komu bardziej taki Wilczek na przodzie pasuje, no komu ???

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:11, 13 gru 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Wiedziałam, podziwiam zimową mróweczkę

Przystrojone derenie cudnie wyglądają

Kasia fajny stroiczek, a ten piasek wygląda jak śnieg .
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:07, 13 gru 2014

Do góry
Wiedziałam, podziwiam zimową mróweczkę

Przystrojone derenie cudnie wyglądają
Moja bajka 21:03, 13 gru 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Ptaszki będą mieć wersal

podziwaim twój talent i szybkość w wykonaniu pomysłów...Kasiek jesteś niemożliwa

Dzięki Agatko . Tak jakoś mam Powera. W zeszłym roku nawet święta zbytnio mnie nie cieszyły, bo czekało nas wtedy usuwanie migdałków Filipka i tak jakoś nic mi się nie chciało. Teraz chyba nadrabiam
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:01, 13 gru 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie trzcinę na płocie połamało Większych strat jednak nie ma Buziaki

Aleksandra już się wyniosła, wietrzycho ustąpiło, dobrze, że u Was też tylko postraszyło

Siostra sobota była już spokojna, słoneczna i widokowa, zostawiam dzisiejsze widoczki

Rododendronowy ogród II. 21:00, 13 gru 2014

Do góry
A ja dzis pozazdrościłam Ani spotkania i sobie obejrzałam zdjecia z majowego spotkania u mnie , miłe chwile.....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:59, 13 gru 2014

Do góry
Obiecane konspiracyjne fotki bombek

Zdjęcia przekłamują kolory.. kanciate są srebrne o minimalnym złotawym połysku... a srebrno-szare zdecydowanie jaśniejsze...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 13 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
A na koniec...choć chyba powinienem to zrobić na początku - zapraszam do świątecznego domu

Obłędnie Seba u Ciebie. Jestem w totalnym szoku, że takie cuda robisz. Pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:56, 13 gru 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wnęki w kuchni w świątecznym wydaniu

pięknie bardzo, ale to bardzo, mi się podoba
choinka śliczna ..."na bogato"
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 20:55, 13 gru 2014

Do góry
Gabriela napisał(a)
U Was aż tak mocno wiało? Dziwne, bo tu u mnie, owszem, był wiatr, ale taki sobie. Bywały jesienie i zimy bez zapowiedzianych orkanów, kiedy wiatr potrafił duć potępieńczo przez kilka nocy z rzędu. Dzisiaj był zupełny spokój, cudowne słońce i plus 10 stopni. Jak ja bym chciała całą taką zimę.
Bobby James jest rzeczywiście zjawiskowy, ale ostrzejsze zimy są dla niego zabójcze i trzeba sporo czasu żeby odrósł. U Jasi rośnie zacisznie, przy murze i też dwa lata temu przemarzł do cna.
W angielskich ogrodach widziałam tę rożę, oplatającą stare, jabłoniowe drzewa, wyglądają wtedy jakby kwitły, no i zapach jest cudowny.
A Laguna i Jasmina u Vivy są zjawiskowe.
Robiłaś jakieś dekoracje? Bo ja zupełnie nic, tylko uzupełniłam kolekcję bombek i zabawek na choinkę z AD, o kolejne kilka sztuk.

Był potępieńczy wiatr.......strasznie było w nocy z piątku na sobotę był najsilniejszy powiew, że aż się bałam, takich efektów nikomu nie życzę.

Gabrysiu sobota była piękna przepełniona słońcem....dzień ciepły...wszystkie okna otwarte...dom oddychał.....w ogrodzie sikorki bawiły sie na całego

było 14 na plusie, zimę lubię taką lekką...dopiero w wigilię, żeby było biało

Ja tę różę jednak posadzę....jest fantastyczna i na ten zapach czekam
Róże te, które chcę to są właśnie te pnące

Jeszcze sprzątam, do świąt troszkę czasu jest, pracuję, jestem bez urlopu, więc ciężko coś zaplanować......wianki jeszcze poczynię......mam nadzieję, u mnie wigilia....rodzina będzie, podstawowe zakupy zrobiłam, dzisiaj okna myłam...pomału idę do przodu

Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:52, 13 gru 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tak sobie u Was oglądłam od paru dni i czekałam na natchnienie.Dzisiaj było słonecznie i ciepło w miarę więc podziałałam

Jestem w szoku że Wy takie rzeczy samodzielnie robicie przez to widzę że jestem jeszcze dalekoooo za Wami ogrodomaniakami cudne
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:47, 13 gru 2014

Do góry
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:45, 13 gru 2014

Do góry
Agnieszka W dzięki kochana

Mariola, cmokam i ja

Mirka straszne to, ale jak nie miec milusińskich, ja juz 4 raz to przezywam
trzymaj się dzielnie, cmokam

Mala_Mi stareńki jest, cięzko mu i wam, odezwę sie niebawem

GorAna Aniu, zatem i ty swoje przeszłaś, dzielni musimy być; duże psy generalnie krótko zyją, Sonia taka smutna teraz, nic tylko lezy i wzdycha..

aga_pe..no jasne, że pamietam, sliczne młody psy, o rany! co sie stało! biedulka, cmokam

Gosiu no coś ten grudzień taki...wg mnie to najtrudniejszy miesiąc, tulam mocno

makkasia odwzajemniam

Marzenko no wpadłam z fotami, była raz taka szadź..

nie mam polotu w pisaniu dziś, wybaczcie, pozdrawiam zagladających, u was na razie nie pobiegam ale niebawem tak
cd nastapi, bo cudna ta szadź
z ogrodowych spraw; nie dokończyłam, nawet narzędzia wbite w ziemi zpostały, cebulki 170 sztuk kamasaji leżą, czyli jak zwykle
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:45, 13 gru 2014

Do góry
Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:43, 13 gru 2014

Do góry
Tak sobie u Was oglądłam od paru dni i czekałam na natchnienie.Dzisiaj było słonecznie i ciepło w miarę więc podziałałam

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies