Ola - raczej śmieszny
Gocha - to mam się nastawiać, że potem będą auta

Mój synuś to spał przy odkurzaczu.. inaczej nie chciał. Wiec czasami włączałam by zasnął

Do tej pory jak zaśnie to go nic już nie obudzi.. a ma 30 lat
Madżen - u mnie po śniegu... pada deszcz...ze śniegiem.. z temperatury -10 wróżbici się wycofali i podają tylko -6. W takich temperaturach werbena przezimuje bez problemu w gruncie .
Ula - jak pod śniegiem to nic jej nie będzie.. byle potem za mokro nie miała.
Roma - sierściuch ze starości już tak daje popalić, że ręce mi opadają.. i powieki... bo spać w nocy nie daje.. ot starość jest okropna
Jankosia - można się bawić w wysiewanie bylin, ale drzewo to pasuje kupić ciut podhodowane... drzewo daje namiastkę dojrzałego ogrodu..byliny rosną szybko i w jeden rok dają wrażenie obfitości i dojrzałości.. ale drzewa szczególnie na początku rosną wolno. Moja najlepsza decyzja to, to, że na początek kupiłam kilka większych drzewek.. one dały szkielet ogrodu. No i "choinki" które kupiłam okazyjnie w dobrej cenie i dużej ilości.
Moje pierwsze 4 drzewka.. kupione w listopadzie 2007 roku, w tym 3 klony i jarząb szwedzki ... dom w budowie ,a ja posadziłam drzewa (jedno przestało na zewnątrz w donicy do wiosny). To one teraz dają poczucie, że ogród mam już dojrzały.. i to już od kilu lat. To byłą chyba moja najlepsza decyzja odnośnie ogrodu.
Tess - czasami postawienie na wyczucie swoje daje lepsze rezultaty niż doradztwo internetowe.... fotki nie zawsze oddają klimat i co w duszy gra... ja mam problem aby doradzać na forum... po prostu nie potrafię coś doradzić patrząc na fotkę..