Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Nowocześnie z różAnką :D 21:46, 23 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
nic nie będę w prywatnych wiadomościach pisać, niech każdy przeczyta że facet z Zapolic leci w kulki z klientami. wiadomo zadowoleni z jego cisów są ale chodzi o to aby tych nie zadowolonych poprostu szanować...

Pan sie wkurzył za negatywa na allegro, oczywiscie napisał, ze tylko u mnie coś jest nie tak, ze to moja wina, a tak wogóle to co ja chce , to są kopane , tanie rosliny i jesli chce miec efekt to mam sobie w pojemniku kupić ...

czyli jasno dał do zrozumienia, kupiłaś tanio to Twój wybór, jak padnie , to padnie , odczep sie ode mnie .

naprawde super podejście ..
Nowocześnie z różAnką :D 21:45, 23 kwi 2017

Do góry
Toszka napisał(a)
Aniu, wykop rodka i obejrzyj korzenie. Coś z korzeniami nie tak. Tam nie ma osmozy, bo korzenie prawdopodobnie się duszą.

Iwonka wykope ale jak te korzenie powinny wygladać? i osmoza jak?
mieszałam ziemie rodzimą z liśćmi dębowymi, kompostem i ziemią do iglaków + siarka.
lałam dużo wody w nie dzisiaj po tym wymieszaniu ze ściółką i potem jeszcze z godzine padało
Nowocześnie z różAnką :D 20:30, 23 kwi 2017

Do góry
w kwestii rodków, dostały ściółkę z lasu. w tygodniu dostaną kawę, niewiem codziennie?
Nowocześnie z różAnką :D 20:29, 23 kwi 2017

Do góry
nic nie będę w prywatnych wiadomościach pisać, niech każdy przeczyta że facet z Zapolic leci w kulki z klientami. wiadomo zadowoleni z jego cisów są ale chodzi o to aby tych nie zadowolonych poprostu szanować...
Ogródek z futrzakami i kamieniami 16:37, 23 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ma-sa-kra!
żenujący jest ten koleś
czyli na wszystko ma odpowiedź, ona napewno bez winy
aż mnie trzęsie!

Powiem ci tak , ja sie łatwo wkurzam , ale łatwo odpuszczam , pogadam, pójdę sie ' odchamić " i jest ok, ale mail od gościa trzyma mnie kolejny dzien i jego stwierdzenie , " troszkę " to odpisałam Panu w jego tonie , wystawiłam komentarze na allegro ..
juz nie chodzi o kasę , bo nie raz oddawałam rózne rzeczy za darmo bo mi nie pasowały ale sorki nie bedę teraz patrzyła na wpół suche bukszpany i ponad 20 cisów , które moze przeżyją może nie , kupiłam je po to , by oko cieszyły i zdobiły a nie by bawić sie doktor roślinka .
Nowocześnie z różAnką :D 15:46, 23 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Dziewczyny w kwestii czosnkow, może nie wyglada to za ładnie ale mi to nie przeszkadza nie będę ich obcinała

Cisy... uhh...temat rzeka walczę! wiem ze 3-4 stracę bo wygladają najgorzej a czy więcej to się okaże, trudno. to nie koniec świata

Agata z tego co kojarzę to ma byc zywopłot między różanką a warzywnikiem? to według mnie lepiej cis, przynajmniej kolor będzie gdy róże pół roku gołe pędy mają

Ania nie miedzy różanką i warzywnikiem, a podjazdem i warzywnikiem
Martwią mnie te wasze cisy... na razie mam temat do przemyśleń w temacie żywopłotu.
Madżenie ogrodnika sezon 2017 14:39, 23 kwi 2017

Do góry
Marzena za tydzień jade po magnolię będę kupowała od zymona, masz wiekszą wiedzę powiedz którą byś wybrała gdybys mogła wziąć tylko jedną? chcę taką do 5m wysokosci bo będę ja widzieć z okien salonu w odległości ok 6m
i jak to jest z tym powtarzaniem na jesień?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:24, 23 kwi 2017

Do góry
jedziesz do Opatówka za tydzień w sobote?
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 14:23, 23 kwi 2017

Do góry
Renia macham
mam nadzieję że wymienisz na ciemny
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 14:05, 23 kwi 2017

Do góry
a w kwestii tego poszerzania rabat potem... przejechałam się na takim rozwiązaniu u mnie. lepeij zrobić jedną rabate ale ładnie i kompleksowo niż zaczynać 4 a potem babrać się w ziemi
może skupmy się na tym co zaczełaś grzebać i tą z pergolami a reszte zrobisz na gotowo potem?
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 13:59, 23 kwi 2017

Do góry
Kasia może tak?

a tutaj

3 na pniu, za nimi i w linii werbena ostróżki, miskant ml
przed róże i na obwódce lawenda
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 13:37, 23 kwi 2017

Do góry
inka74 napisał(a)
No proszę Pani - pojechałaś po całości. Rozumiem jeden bałagan tylko sporo krócej niż najpierw jedno potem drugie

Posiłki rodzinne w postaci S. przyjadą pomóc ogarnąć pobojowisko?

Iwona fajny temat przypomniałaś no własnie Marta jak tam twoja S?

całe to szaleństwo na komunie tak?
Ogródek z futrzakami i kamieniami 13:25, 23 kwi 2017

Do góry
Ewik napisał(a)
Odnośnie bukszpanów to Pan mi odpisał że są tylko lekko podsuszone a cisy to są ok tylko niektóre, te trochę zźółkniete mają pewnie szkodnika. Żenada totalna . Telefonu niestety nie odbiera. ..

ma-sa-kra!
żenujący jest ten koleś
czyli na wszystko ma odpowiedź, ona napewno bez winy
aż mnie trzęsie!
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 13:57, 22 kwi 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Renia jedziemy do tego Opatówka? kiedy to miało być?

jedziemy tylko musimy się ugadać na konkretna godz.

miodunka kwitnie

Ogródkowe rewolucje 22:08, 21 kwi 2017

Do góry
o kurcze co jest z tymi bukszpanami?
psikałaś na grzyba?
Nowocześnie z różAnką :D 21:13, 21 kwi 2017

Do góry
Dziewczyny w kwestii czosnkow, może nie wyglada to za ładnie ale mi to nie przeszkadza nie będę ich obcinała

Cisy... uhh...temat rzeka walczę! wiem ze 3-4 stracę bo wygladają najgorzej a czy więcej to się okaże, trudno. to nie koniec świata

Agata z tego co kojarzę to ma byc zywopłot między różanką a warzywnikiem? to według mnie lepiej cis, przynajmniej kolor będzie gdy róże pół roku gołe pędy mają
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies