Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku.

Margerytka40 20:20, 22 kwi 2017

Marta ,ale za to później piknie będzie
AnnaCh 20:26, 22 kwi 2017

Martuś, ale jak już zrobisz, to będzie pięknie Tego się trzymaj, zawsze musi być bajzel, żeby było ładnie
Johanka77 22:44, 22 kwi 2017

Martuś, masz najpiękniejsze rowy wokół domu na całym Ogrodowisku!

Ja uwielbiam remonty i zmiany! Mogłabym już budować kolejny dom, tak mi się to podobało...
kaz742011 22:51, 22 kwi 2017

Twoje otoczenie domu nie jest takie złe. Masz tylko rowy wkoło domu. Ja mam rozpieprz na całej działce. Nawet kawałka trawy nie mam. Tak że rozumiem co czujesz. W końcu najpierw musi być brzydko żeby potem było ładnie .
kinia111 12:19, 23 kwi 2017

Super kuchnia nie wszystko widać ale wygląda super. Nieprzejmuj się rowem wokół domu. Ja jak się przeprowadziłam to przed oknami miałam sterte gruzu, ziemi i Bóg wie czego jeszcze. Po malutki powolutku wszystko ogarniesz.
anna_t 13:37, 23 kwi 2017

inka74 napisał(a)
No proszę Pani - pojechałaś po całości. Rozumiem jeden bałagan tylko sporo krócej niż najpierw jedno potem drugie

Posiłki rodzinne w postaci S. przyjadą pomóc ogarnąć pobojowisko?

Iwona fajny temat przypomniałaś no własnie Marta jak tam twoja S?

całe to szaleństwo na komunie tak?
Makusia 22:04, 23 kwi 2017

Właścicielka najpiękniejszych rowów dziękuję
A tak na serio- jest do d ...! Oglądałam prognozę pogody, a nawet dwie i niestety rączka rączkę myje! Jakąś zmowa, że niby padać ma do soboty! A Panowie przyszli, trochę fundamentów odkopali, ale woda zaczęła napływać i nie dali rady głębiej, bo łopaty zasysało. Dopóki trochę nie przeschnie, mają ręce związane. A jak ma przestać, skoro ma padać???
Wygląda zatem na to, że na Komunię oprócz kostki będzie piasek na foliach,a że folia leży na trawie, to po folii zostanie...ble ble trawa

Makusia 22:08, 23 kwi 2017

Asiu- trzymam kciuki, żebyś trafiła na lepszego Pana i lepszą ziemię!

Rytla - zawsze twierdziłam, że w teorii jestem niezła gorzej mi idzie z przekuciem w praktykę...

Roma, no takie cuda, to tylko w Polsacie Okna nie są problemem, dom ogarnę, bo jest niezależny od pogody na zewnątrz, a malarze kończą jutro vel we wtorek. Problemem jest pogoda i to, że wszyscy chcą, a pogoda ma swoje plany na Komunię....
Makusia 22:12, 23 kwi 2017

Iwi wszystko było dograne i gdyby nie pogoda, już bym nawet elewacje miała. Ale nikt uczciwy nie podejmie się kładzenia tynków w taką pogodę.
S będzie miała jedynie satysfakcję i zapewne cały wachlarz złośliwo- uszczypliwych uwag, bo na imprezie będzie...

Żabko- dziękuję Ci gorąco za wsparcie! Jakoś powoli zaczyna do mnie dobierać, że miało być pięknie, a będzie burdello-bum bum!
Makusia 22:12, 23 kwi 2017

Iwi wszystko było dograne i gdyby nie pogoda, już bym nawet elewacje miała. Ale nikt uczciwy nie podejmie się kładzenia tynków w taką pogodę.
S będzie miała jedynie satysfakcję i zapewne cały wachlarz złośliwo- uszczypliwych uwag, bo na imprezie będzie...

Żabko- dziękuję Ci gorąco za wsparcie! Jakoś powoli zaczyna do mnie dobierać, że miało być pięknie, a będzie burdello-bum bum!