Gośka ja mam zero dekoracji pogoda nic nie nastrajała , teraz jak słoneczko to moze mi sie zachce ))) ale białe dynki były w zeszłym roku to sie nie godzi to samo )))))
Hahaha Elcia nie moga....... Jak Ty chlapniesz to kwicze cały wieczór , przeca Ci nie bede w bagażniku miejsca proponować ))) kotek lecz sie jutro sie masz stawić ))))
Sugerujesz , że ja bym siem koło tych dwóch grujeczników nie zmieściła ????? jaaaaaa ??? noo fiesz to łoone taaakie rube ???
A tak na poważnie..zasmarkana jestem strasznie tzn siem.przepraszam bardzo..katar mam wielki jak mnie nie zmoże to się postaram dawno Was już nie widziałam i się bardzo za Wami stęskniłam
Buziole
Jasne Jolu, pokażę. Czyszczę tę komodę i czuję zapach kropli walerianowych, takich jak brała Babcia...Albo się rozlały i wsiąkły w drewno albo mi odbija
Oj Siesicka.....i juz jakies wspomnienia mnie ogarnęły i nawet te stolarskie zapędy jakas mgiełka wspomnień .....zazdroszcze Ci takiej roboty kiedy kiedys tez mnie to bawiło ))). Pokażesz kiedy komodę? )
Fotki niezawodne z dusza pozdrawiam Cie milutko )))
Kassandra rzeczywiście przeszła wszelkie wyobrażenia)))
Rośnie, bo mam już niezłą glebę w ogrodzie. Glina, ale wzbogacona tonami kompostu. Widzę ogromną różnicę pomiędzy moją starą stroną ogrodu, a nową (czyli ogródkiem Babci Danusi).
Och, bez przesady)) Klimatyczny - no może tak. Ale cudnie zaaranżowany???
Cuda to Ty masz w swoim ogrodzie. CZAD!
Ścinałaś liście? Bo ja nie, a zauważyłam, że obecnie wypuszcza nowe i są bardzo limonkowe. U mnie zielone ufoludki żrą głównie żurawki, orlików nie ruszają.
Dziękuję w imieniu citronelek
Jakie phi, co za phi Widziałaś tu u kogoś wąż i worek foliowy?
Kassandrę polecam. Jest świetna. Lubię niebieski kolor w ogrodzie. Ten powojnik, nawet kiedy przekwitnie, jest nadal dekoracyjny - ma ozdobne kwiatostany. Postaram się jutro zrobić zdjęcia.
No Widziałam, że ktoś je przypiął
Czy cienia jest dość można sprawdzić tylko w jeden sposób - sadząc citronelki Sorry, taki żarcik nieudolny. Cirtonelki u mnie rosną takze w przedogródku - tam jest słońce. Ale liscie im przypala.
Wątku nie czytaj, naprawdę nie ma w nim nic, czego się nie dowiesz w innych wątkach.
Z dębami u mnie wiosna niestety sie okazało ze po zasadzeniu nie puściły listków , zreszta w szkolce tez nie i dostałam za nie zwrot kasy. Szkoda mi ich ale juz chyba sie nie zdecyduje w tym miejscu na drzewa bo doszedł tam domek gospodarczy i luz jest tam wskazany )))
Anetko u mnie i gracki i Ml przy platanach i molinia i rozplenice jutro jak słoneczko bedzie to postaram sie zdrobic fotki moze pomogą )) na starych ffotach tez widac ale wtedy musiałabyś szukac ))