Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Lawendowy zawrót głowy 22:23, 15 paź 2016

Do góry
malkul napisał(a)
w tym roku nei masz tej pieknej dyni jak zeszłorocznie?

Gośka ja mam zero dekoracji pogoda nic nie nastrajała , teraz jak słoneczko to moze mi sie zachce ))) ale białe dynki były w zeszłym roku to sie nie godzi to samo )))))
Lawendowy zawrót głowy 22:22, 15 paź 2016

Do góry
gierczusia napisał(a)
O Bridżet czytam jeszcze nie byłam , ale widzę,że muszę nadrobić tyle fajowych filmów teraz w kinach, że chyba z pół soboty musiałabym spędzić w kinie ,żeby wszytsko obejrzeć
Buziole

Hahaha Elcia nie moga....... Jak Ty chlapniesz to kwicze cały wieczór , przeca Ci nie bede w bagażniku miejsca proponować ))) kotek lecz sie jutro sie masz stawić ))))
Lawendowy zawrót głowy 22:19, 15 paź 2016

Do góry
Moniczko oj to kuszenie hihi daj sie skusić piekne sa ))))

Karolinko jak plecka ez dzis tez z cebulami walczylas ? Ja polowe cebul w ziemie wbiłam zawsze cos )))
Ogród w skali mikro cz.II 13:28, 15 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Elcia nie zagaduje o wspólnej podróży ktora uwielbiam hihi bo mam nadzieje dwa grujeczniki wyhaczyc i wtedy miejsca juz beda zajęte )). Chyba pasy im trzeba bedzie zapiać )) buziol

Edit. Ty sie wybierasz prawda?

Sugerujesz , że ja bym siem koło tych dwóch grujeczników nie zmieściła ????? jaaaaaa ??? noo fiesz to łoone taaakie rube ???
A tak na poważnie..zasmarkana jestem strasznie tzn siem.przepraszam bardzo..katar mam wielki jak mnie nie zmoże to się postaram dawno Was już nie widziałam i się bardzo za Wami stęskniłam
Buziole
Podwórkowa rehabilitacja 21:53, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Oj Siesicka.....i juz jakies wspomnienia mnie ogarnęły i nawet te stolarskie zapędy jakas mgiełka wspomnień .....zazdroszcze Ci takiej roboty kiedy kiedys tez mnie to bawiło ))). Pokażesz kiedy komodę? )

Fotki niezawodne z dusza pozdrawiam Cię milutko )))

Jasne Jolu, pokażę. Czyszczę tę komodę i czuję zapach kropli walerianowych, takich jak brała Babcia...Albo się rozlały i wsiąkły w drewno albo mi odbija
Podwórkowa rehabilitacja 21:45, 14 paź 2016

Do góry
Oj Siesicka.....i juz jakies wspomnienia mnie ogarnęły i nawet te stolarskie zapędy jakas mgiełka wspomnień .....zazdroszcze Ci takiej roboty kiedy kiedys tez mnie to bawiło ))). Pokażesz kiedy komodę? )

Fotki niezawodne z dusza pozdrawiam Cie milutko )))
W Gąszczu u Tess 21:22, 14 paź 2016

Do góry
Joku napisał(a)
Tessi, lube do ciebie zaglądać. Po raz pierwszy moje oczy widzą tak rozrośniętą Kassandrę. Zresztą u ciebie wszystko super rośnie.

Kassandra rzeczywiście przeszła wszelkie wyobrażenia)))
Rośnie, bo mam już niezłą glebę w ogrodzie. Glina, ale wzbogacona tonami kompostu. Widzę ogromną różnicę pomiędzy moją starą stroną ogrodu, a nową (czyli ogródkiem Babci Danusi).
jazzy napisał(a)
Twój ogród jest niesamowicie klimatyczny i cudnie zaaranżowany. Gapię się i gapię...
Buziaki!

Och, bez przesady)) Klimatyczny - no może tak. Ale cudnie zaaranżowany???
Cuda to Ty masz w swoim ogrodzie. CZAD!
ren133 napisał(a)

u mnie są nawet bardziej limonkowe ... ładne o ile ich gąsienniczki te małe wredne nie żrą

Ścinałaś liście? Bo ja nie, a zauważyłam, że obecnie wypuszcza nowe i są bardzo limonkowe. U mnie zielone ufoludki żrą głównie żurawki, orlików nie ruszają.
Dziękuję w imieniu citronelek

Juzia napisał(a)

Jaki tam protest!?!?! Jeden worek i wąż ogrodowy???
Phi!

Świetny Widok!!!

Jakie phi, co za phi Widziałaś tu u kogoś wąż i worek foliowy?
MarzenaG napisał(a)
ale fajna ten powojnik Kasandra nie znałam go wcześniej.
pasowałaby mi do niebieskiego zakątka, musze namierzyć na wiosnę

Teresko wszystko piękne i takie dorodne

Kassandrę polecam. Jest świetna. Lubię niebieski kolor w ogrodzie. Ten powojnik, nawet kiedy przekwitnie, jest nadal dekoracyjny - ma ozdobne kwiatostany. Postaram się jutro zrobić zdjęcia.
lojalna_ napisał(a)
Zurawki limonkowe biją po oczach piekne ))

No Widziałam, że ktoś je przypiął
Basilikum napisał(a)
Te limonkowe tez mi od razu wpadly w oko az sie zastanawiam gdzie ja mam dostatecznie duzo cienia.

Piekny masz ogrod, szkoda, ze nie zdolam calego watka przeczytac (drugi dalam rade )

Czy cienia jest dość można sprawdzić tylko w jeden sposób - sadząc citronelki Sorry, taki żarcik nieudolny. Cirtonelki u mnie rosną takze w przedogródku - tam jest słońce. Ale liscie im przypala.
Wątku nie czytaj, naprawdę nie ma w nim nic, czego się nie dowiesz w innych wątkach.
Tu ma być ogród :) 17:34, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak bedziesz potrzebowała ID to Ci wysle w poniedziałek zeby prze weekend na poczcie nie leżały )))))

Jola, apropos obdarowywania - może Ci przywieźć w niedzielę do Kapiasa trochę zielska, liście jarmużu, pieruszki? - bo mam ilości nadprogramowe
Lawendowy zawrót głowy 15:24, 14 paź 2016

Do góry
Kamilko to telefon jakie gupoty pisze hahahha no bo z czego bym go miała odkrywać hahahha

Nie okrywalam. )))))
Lawendowy zawrót głowy 15:23, 14 paź 2016

Do góry
Ewciu ) jeszcze sie okazja znajdzie ))

Z dębami u mnie wiosna niestety sie okazało ze po zasadzeniu nie puściły listków , zreszta w szkolce tez nie i dostałam za nie zwrot kasy. Szkoda mi ich ale juz chyba sie nie zdecyduje w tym miejscu na drzewa bo doszedł tam domek gospodarczy i luz jest tam wskazany )))

Ja zawsze orofar biore )) ))

Kindzia słoneczko )) fajnie ze bedziesz )))
Lawendowy zawrót głowy 15:23, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kamilko ja go mam od zeszłego roku )) u mnie wszystko takie stare ))) nie odkrywałam go zreszta nic nie odkrywałam

Joluś ale ja się pytam czy okrywałaś a nie odkrywałaś hehhehehehhihihiih

no bo nie wiem co ze swoim mam zrobic
Lawendowy zawrót głowy 15:19, 14 paź 2016

Do góry
Kamilko ja go mam od zeszłego roku )) u mnie wszystko takie stare ))) nie odkrywałam go zreszta nic nie odkrywałam
Ogród Nety- moje marzenie 15:01, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Anetko u mnie i gracki i Ml przy platanach i molinia i rozplenice jutro jak słoneczko bedzie to postaram sie zdrobic fotki moze pomogą )) na starych ffotach tez widac ale wtedy musiałabyś szukac ))

Jola wielkie dzięki.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 14:49, 14 paź 2016

Do góry
Cudna jesien masz ))))
Ogród Nety- moje marzenie 14:48, 14 paź 2016

Do góry
Anetko u mnie i gracki i Ml przy platanach i molinia i rozplenice jutro jak słoneczko bedzie to postaram sie zdrobic fotki moze pomogą )) na starych ffotach tez widac ale wtedy musiałabyś szukac ))
Zielonym od linijki - ogród Ivony 14:08, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
U Reniu znowu Twoj ogrod sobie poogladałam ))) słoneczko u nas moze i Ty cos nowego wrzucić oj pieknie masz )))

Jola ja w ogrodzie to chyba ze 3 tygodnie nie byłam. Strach iść. Może w weekend coś cyknę
Tu ma być ogród :) 14:02, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak bedziesz potrzebowała ID to Ci wysle w poniedziałek zeby prze weekend na poczcie nie leżały )))))

Na serio?!!!!!
Kochana jesteś ale to wiesz
Pogubiłam się po drodze... 13:56, 14 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Cmok ))))
buziak dzwoniłam for you
Pogubiłam się po drodze... 13:53, 14 paź 2016

Do góry
Cmok ))))
Ukojenie 13:51, 14 paź 2016

Do góry
zoja napisał(a)
Chwalilam sie ze dzis wzielam urlop na 1 dzien?
Tak sie bawie od popoludnia:

Co do promocyjnych cen - to u mnie tez tylko w niektorych sklepach tak super wyprzedaja - wiele nic z ceny nie schodzi
Te zurawki to mam nadzieje ze marmelade a zaplacilam 5.30 za sztuke zrobie zdjecie zaraz i wstawie jak ayglada w dzien.

Niezle narozrabiałas )))
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies