Ania monteverde czyli pierwszy śnieg zaliczony...lepiej niech topnieje i nie wraca jeszcze, na święta może być

te fotele nie są bujane, ale od mamy wezmę bujany, ma i nie używa

pewnie szybciej z niego skorzysta u mnie

już nie mogę się doczekać wiosny!! no zaczęło się
Bogdzia nuda, to obce dla mnie słowo

...czasu wolnego, jak wygranej w lotto szukam

wiadomo, że nic nie robić w ogrodzie, to bez sensu, ale ja chcę grandzić z rodziną, w stylu włoskim, głośno i radośnie

a wkoło kwiaty i zapachy
Zielona tekst doskonały, ale nie dla mnie, ja non stop w pracy
kasiek bardzo dziękuję

chyba i to tam przerzucę
Marzenko po remoncie w domu zostały mi 3 odcienie szarości, coś myślę, aby z 2 ściany w pasy zrobić...no myślę

cieszę się, że się podobają, w całości chyba się to zgra, ale do końca nie wiem...

zabrakło mi traw do donic na Imprezownię, chyba zabiorę z tych rabat i podzielę, może to przeżyją i wiosną odbiją... wkurzają mnie te końcówki, w cieniu tak się nie robi.. i tak naparstnice je zdominowały!
eda Edytko, ja bym ciachnęła berberysy

nawet jałowce jeszcze ciachnęłam

dzięki

lojalna Jolu dziękuję bardzo, to cieszy bardzo
ta róża jeszcze kwitnie, nie wiem co za ona, muszę poszukać w papierach
AgnieszkaW dzięki za pomoc

nadal myślę, co będzie lepsze, przeglądam fotki z całego sezonu...coś w końcu powstanie, bo jakby... zyskałam wolny plac na rabatę

z bylin mam tam; odętkę różową i fioletową, wilczomlecz, fioletowo różowy krwawnik, kocimiętkę, posiały się naparstnice, mogę je przesadzić, jakieś fioletowe i białe dzwonki, szkarłatkę chińską, trawy hakone Albostriata, reszty nie pamiętam

jeszcze nie wiem, jak się będzie kopać wśród korzeni tych wielkich drzew...dziś bym w większosci w lasku tylko daglezje i jodłę kalifornijską sadziła
iwonaal dziękuję bardzo Iwonko