ryska
12:00, 20 lut 2015

Hej Dziewczęta w to piękne dopołudnie
Dziękuję, że zaglądacie.
Remontowałam pokój mojej Julii, zamarzyło jej się biało-szaro z księżniczkowego różowego, więc było co robić.
Słońce świeci więc i energii jakby więcej.
Najwięcej wiosny mam Gosiu w budzie psiej, bo cebulki wykopuje i je tam zanosi.
Siałam nasionka 3 lutego i na chwilę obecną heliotrop z nasion kupnych pięknie wschodzi.
Ivvvonko jak tak dalej pójdzie to heliotropem z Tobą się podzielę a nie werbeną.
Oto dowód:

Na terenie stokrotki afrykańskiej z moich nasion pustki.
Na terenie werbeny patagońskiej z moich nasion 2 sztuki czegoś ale wątpię, że to werbena. W ubiegłym roku strasznie długo mi wschodziła i miałam 7 roślinek.
Szklarenka tak jak widać model podstawowy ogólnodostępny

Remontowałam pokój mojej Julii, zamarzyło jej się biało-szaro z księżniczkowego różowego, więc było co robić.
Słońce świeci więc i energii jakby więcej.
Najwięcej wiosny mam Gosiu w budzie psiej, bo cebulki wykopuje i je tam zanosi.
Siałam nasionka 3 lutego i na chwilę obecną heliotrop z nasion kupnych pięknie wschodzi.
Ivvvonko jak tak dalej pójdzie to heliotropem z Tobą się podzielę a nie werbeną.
Oto dowód:
Na terenie stokrotki afrykańskiej z moich nasion pustki.
Na terenie werbeny patagońskiej z moich nasion 2 sztuki czegoś ale wątpię, że to werbena. W ubiegłym roku strasznie długo mi wschodziła i miałam 7 roślinek.
Szklarenka tak jak widać model podstawowy ogólnodostępny