Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ewulkowy ogród pod lasem początki...

Ala106 18:03, 19 lut 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

ja go wsadzę w osobna skrzynkę

Super pomysł.
pasjonatkaam... 13:01, 20 lut 2015

domecek

aaaa tak mi tęskno za zielenią,że zrobiłam dziś użytek z farby i pomalowałam moje drewniane "wycinanki"

a mój synciu zakochany w działce zażyczył sobie kreta ale tylko w swoim pokoju więc jest

Pękam z dumy jako matka gdy widzę 5 latka rysującego swój projekt ogrodu Muszę odnaleźć te projekty w gąszczu innych rysunków.Plan na ten sezon to posadzenie jabłoni,której już wybrał imię
No i cieszy się z odejścia zimy bo będzie mógł realizować swoje plany heheh

Agatek 13:20, 20 lut 2015

Śliczności
a budka idzie dla ptaszków?
pasjonatkaam... 13:42, 20 lut 2015

Agatek napisał(a)
Śliczności
a budka idzie dla ptaszków?

tak,dla ptaszków powiesimy.Ta budka jest kupiona bo jak mi mąż zrobił budkę lęgową to zapytałam tylko czy to dla bocianów,a On widząc moją złość jeszcze tą budę zawiesił mi na drzewie.Muszę zrobić zdjęcie bo to trzeba zobaczyć..
Buda ofkors ma "motyw" przyrodniczy (dach obcięgnięty reklamówką z Biedronki) żeby ptaszyskom na łeb nie kapało w razie awarii dachu ale...aaaa dużo by pisać
jak będe miała jakieś drewniane odpady to sobie zrobię jeszcze jedną ale tym razem sama
pasjonatkaam... 00:27, 21 lut 2015

Wreszcie,nareszcie jestem zdecydowana już w 100% jak ma wyglądać mój ogród.Teraz tylko dziać,krok po kroku konsekwentnie))

czytanka na wieczór

http://www.dom.pl/ogrod-naturalny-i-nowoczesny.html

lubię eklektyzm więc kilka porad biore sobie do serca i pamięci
waldek727 01:22, 21 lut 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

Jak będe miała jakieś drewniane odpady to sobie zrobię jeszcze jedną ale tym razem sama

Zuch dziewczynka.
Pomyśl o domkach dla murarek ogrodowych. a zobaczysz jakie to sympatyczne i pracowite stworzonka.
pasjonatkaam... 10:42, 21 lut 2015

Murarki mówisz..mam nadzieję,że to nie gryzie ludzi..? dokształcę się wieczorem,dzięki
Katkak 10:49, 21 lut 2015

Ewcia budka dla ptaków bomba, podobnie jak krecik i literki. Wszystko sama zrobiłaś? Ja poszłam na łatwiznę i kupiłam budkę. Ciekawa jestem, czy znajdą się jacyś lokatorzy .
pasjonatkaam... 14:36, 21 lut 2015

Katkak napisał(a)
Ewcia budka dla ptaków bomba, podobnie jak krecik i literki. Wszystko sama zrobiłaś? Ja poszłam na łatwiznę i kupiłam budkę. Ciekawa jestem, czy znajdą się jacyś lokatorzy .

literki sama,z budka i kret ze sklepu,ale jak będzie chwila latem to sobie coś podziałam w drewnie
pasjonatkaam... 15:09, 21 lut 2015

Pojechałam dzisiaj podejrzeć co na działce,ziemia powoli odmarza,wstępnie wyznaczyłam co ,gdzie i jak.Miałam w planie warzywnik w skrzyniach ale bedzie w tym roku opłotkowany bo płotki mam ,a kasa się przyda na taras więc pewne rzeczy muszą ustąpić ważniejszym Powoli ruszają borówki i hortensja pnąca,reszta śpi