Co to za kalina? Coraz bardziej podobają mi się te roślinki. Czy Twoje kaliny pachną? W ubiegłym tygodniu w jednym ogrodzie widziałam kalinę wonną, zapach był obłędny. Teraz gorączkowo szukam takiego egzemplarza
Aktualizacja...przed domem podciałem choinkę bo juz dolne partię nie wygladały dobrze...teraz zastanawiam się co pod nią wsadzić...nie wiem czy rodki by dały radę...widać też jak ucierpiały Danici przez zimę...zastanawiam się czy zarosną..
no i tulipanki które jeszcze zostały i się nowe pojawiają.
Moja ulubiona rabata w tym momencie
Nie mogę się napatrzeć na te kolory... Świeża zieleń hakone i trawnika , bordowe berberyski Bagatelle i pięknie pasujące do nich tulipany Doll's minuet
Miłego dnia dla Was!
Pogoda boska i mam być coraz cieplej... Nareszcie! oby ostatnia taka chłodna noc
Judith, dwa pytania:
1. co to jest to jasnolimonkowe na obwódce? Żurawka???
2. czy meble drewniane zostawiacie na zimę? Jakim preparatem Małżonek impregnuje? Żeby nie było reklamy na priv poproszę Z góry dzięki
Martka, ja też biegam dwa razy dziennie Z pomidorami, paprykami i ogórkami Na dzień do foliaka, na noc do domu, na regał "szklarniowy" U nas teoretycznie zimne noce mają się skończyć w czwartek, ale uznałam, że te biegi będę kontynuować do 20 maja
Alicja, piękne te tulipany Czy w realu to biały z fioletowym podcieniem??? Wiesz może/pamiętasz jakie to???
Okolice domu masz tez bardzo urocze , chyba wcześniej je u Ciebie przeoczyłam.