Ale u nas jest podobnie, już dwa obce koty na naszej działce ratowałam przed Azą, przegania wszystkie. A na Filemona nie zwraca zbytnio uwagi, tak jakby się go wstydziła a wczoraj pierwszy raz ja go wzięłam na ręce i wpuściłam Azę do pokoju gdzie on jest, chciała mu ukraść zabawki już miała zabawkę w pysku, powiedziałam do niej Aza no co Ty i zostawiła tak piszę, że ja pierwszy raz go jej pokazałam, bo Aza mnie chyba uważa za "szefa" i nie chcieliśmy by o mnie była dodatkowo zazdrosna, że jej pani
Większość dostałam od mojej mamy, nie znam nazw a takie kupowałam sobie, ale one jeszcze w pąkach
Zdjęcie trochę niewyraźne, ale nazwy czytelne, tylko ceny napewno nieaktualne
Kamienie na ścieżce obsadzam taką trawką, mchem, nie wiem co to jest i skąd to mam, ale rośnie to coś pod winogronami, tam jest cień i samo się wysiewa. Wygląda jak karmik ościsty, chociaż nigdy nie widziałam go na żywo i trudno mi ocenić? Ale fajne to coś zarasta szczeliny pomiędzy kamieniami
W tunelu pięknie się dzieje. Niedługo będą pomidory gotowe do zerwania.
Ja dziś odkryłam w szklarni tunel pod ogórkami i pomidorami. Ogórki miały korzenie w powietrzu a jak podlałam wodą to zrobiła się wielka zapadlina. Albo nornica albo jakieś szczury brr.
Wzruszająca historia kotka z wspaniałym zakończeniem