Ten powojnik to wielkokwiatowy Chalcedony.
Na płot rozważ Montanę Rubens
zerknij sobie tutaj, na którejś stronie albo jest adres albo zdjęcie płotu zrobione z tego powojnika
Irena... tyś moja siostra ogrodowiskowa Tyś duchem i myślami... zawsze na bieżąco I jak na siostry przystało.. dwie zmagamy się z tym co mamy Ale na torach nie dajemy się rozjechać Twarde z nas baby
O dzięki Tesiula tak o te rabatę mi chodziło
Ona mi sie mega podoba i plus jest taki że nie zasłoni całkiem świata mojemu piesowi
Trzmielinkowa tez nie zasłoni
A jak posadze Vanilki to cały kojec zasłonia ,ale i pies nic nie będzie widział
Właśnie jestem po jedne wycenie kostki azurowej i jutro będę miała kolejna. Czy dojdzie do skutku nie wiem.... na razie 10 tys wołają a to za dużo na te chwile.
Na zdjęciu dwie wersje mniej więcej jakby mialo to wyglądać ale kurcze coś mi nie pasuje ....
Ostatecznie dam obrzeża i wypełni się kamieniem...
Popracuje nad praktycznym układem.
mam więcej zdjęć tylko muszę dogrzebać w stacjonarnym komp.Ale jak patrze to mi się wydaje że te rośliny na wbrew mojej woli się rozrastają i gdzie chcą a ja bym chciała taki jak syli ogród poukładany
[/img]
Kasia z paprociami bez internetu ciężka sprawa, rzadko je można spotkać, moje to plon szperania w czasie wędrówek po Polsce,
chciałem zamówić nowe ale przystopował mnie brak cienistego miejsca
dobry adres -wpisz "Paprocie Eli i Zdzisława"
Marzenko, gratuluję 3 lat na Ogrodowisku. Abyś się nie nudziła w OGRODZIE, ale też mogła powiedzieć w końcu PODOBA MI SIĘ
Bo inni już dawno to powiedzieli o twoim ogrodzie