Już się robi. Zaraz szukam.
Najpierw moje czerwone Montany. Cudnie pachną, pięknie wyglądają w szpalerze, choć nie każdy lubi czerwień, powiedzmy, ze to ukochana rabatka e-Musia. Miały być różane, ale nie pasowałyby do reszty ogrodu, bo to trudny kolor, więc są czerwone:
Oglądałam ją u Ciebie (zakochałam się wtedy od pierwszego wejrzenia i powiedziałam sobie, że muszę ją mieć) oraz w necie i na każdym zdjęciu inna. Czytałam coś, że kwiaty z pierwszego tłoczenia bardziej kremowe, wpadające w zieleń... No cuda różne. Trudno się do tego wszystkiego odnieść. Jednak niemożliwe jest by taki laik jak ja wystrzegł się błedów ogrodniczych, choć bez tego forum to dopiero byłaby masakra Dobranoc Aniu!
Twoje realizacje, to TWOJE ogrody. W wielu wątkach trwa przegląd sezonu. U Ciebie powinien tez się odbywać, ale nie tylko z Komorowa, bo... masz na koncie znaaaacznie więcej niż "Nie tylko bukszpanowy"
Co na dobranoc?
Nowoczesność w Twoim wydaniu. Mieni się odcieniami zieleni.
Są tam też rododendrony, więc wiosną musi być obłędnie
Marzena już koniec pościanałam wszystkie końcówki bo szara pleśń zajęła , szkoda pędów zainfekować , bo zima przed nimi . to fotki z tamtego wtorku .
tydzień i wszystko się zmieniło . liście opadły , mgła , siąp . takiej jesieni NIE LUBIĘ ..
dlatego na przekór LETNIE RÓŻE . dzisiaj QUEEN OF SWEDEN
O wow
Widzę tu krajobrazy zimowe.
U mnie też, ale nie do końca ogrodowe
Kamilka jeszcze ich nie chciała,
bo kozaków nie powyciągała.
A ja się wierszem od Hanusi zaraziłam
Jakaś w nim magiczna pojawiła się siła.
Pozdrawiam Bogdziu pięknie
Oglądam bardzo chętnie