Ale apetyczny avatar
Bo ja zime mialam 1 dzien snieg, drugi 10 na plusie, potem noc na minusie i tak szlo fajnie...
cos mi sie wydaje, ze naprawde bedzie wyjatkowo
Ale z zurawkami mam problem i nie wiem dlaczego, korzenie zdrowe, opuchlakow nie ma...czy mech tez im szkodzi? I czy Herkules mozna sciac z gory, aby nizej liscie pusciła?
fajnie cie widziec, oj fajnie
No bo jej prawie nie bylo, a to co bylo, nawilzylo naturalnie glebe nawet moja pseudo trawa mnie zachwyca...od razu dodam, ze nie bedzie idealnym trawnikiem, bo u nas jest naturalna, tak lubi moj M., a i ja juz tez, nie mam robotki
O rany, chyba w inspekcie? Ja sieje tylko i wyłacznie do gruntu, slonce ma jednak wyjatkowe mozliwosci
ach to Clara Curtis, 2 lata temu, zdobyła medal na targach w Czechach, wydalam jej mnostwo, mnostwo sadzonek zrobilam w nowym miejscu i tu...rada, tam gdzie nie ma zaslaniac, tnij do polowy czerwca, tam gdzie luz niech buja, jest piekna w kazdym kawalku
i jadalna
Jak patyki roz, moje listki puszczaja, a robilam koncem wrzesnia
Róże przetrwały ale nie wszystkie już listki puszczają w tym roku zrobię ale bezpośrednio do ziemi.A o cieciu będę pamiętać jak robiłaś z niej sadzonki Buziam mocno
Serdeczności przesyłam
Po obejrzeniu relacji ogrodowej, lecę do siebie sprawdzić jak się mają hortki. Jak takie pąki wielkie jak u Ciebie to trzeba ciąć, a chcę ukorzenić co się da.
W tej chwili wielkie słońce u mnie i zdjęcia mogą być słabe