Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród w skali mikro :) 14:43, 12 mar 2014

Do góry
Elu wianek pikny a ja tam gdzie tak ciemno wczoraj było czyli u mudźina w ......... Leżę i kwiczę i ryczeć mi się kce bo nic nie mogę i wściekłam jak głodna osa Biegam więc do was coby się trochę pocieszyć Buziam.
Ogród w skali mikro :) 14:37, 12 mar 2014

Do góry
Urszulla napisał(a)
Elu, wianek poczyniłaś świetny
Naturalnie, ekologicznie.....w kuchni też....to wszystko w normie
Będzie w prezencie, jak czytałam A dla siebie też zrobisz?

Ulka ... Mnie to wiankowanie wciągnęł jak prawdziwe baggggnissssko

Ten wianekmjest akurat taki naturals , ale glamour też lubię .. i styl wiejsko- prowansalski ...

Zrobię i dla siebie i dla każdego ,to ma ochotę

Ps...cieszę się ,że się podoba .. Ściskam
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:05, 11 mar 2014

Do góry
noemi napisał(a)
A jaki wianek będzie , się zapytowywuje ? czekam na dyskusje wielopoziomowe ...

buziam i macham wiosennie

duży Magduś bo kupiłam dziś 50 cm podkład wiklinowy ... nawet już pryśnięty na biało ... miotam się czy ma być mono w kolorze czy z mocnym akcentem ... ciesze jak dziecko ... i nie mam pojęcia gdzie dostanie miejscówkę ...

inspirancje jutro muszą do "szopa" trafić ...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:41, 11 mar 2014

Do góry
A jaki wianek będzie , się zapytowywuje ? czekam na dyskusje wielopoziomowe ...

buziam i macham wiosennie
Ogród w skali mikro :) 19:51, 11 mar 2014

Do góry
Elu, wianek poczyniłaś świetny
Naturalnie, ekologicznie.....w kuchni też....to wszystko w normie
Będzie w prezencie, jak czytałam A dla siebie też zrobisz?
Ogród w skali mikro :) 20:36, 08 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
za zająca pięknie dziękuję ale dlaczego nie dostałam "czegoś" co samodzielnie w łapkach miałaś a nie chińczyk ?

Jednocześnie zaznaczam, że stoi wyeksponowany

Hmmmm .. Myślałam o tym .. Ale nie wiedziałam w jakim stylu masz urządzone , więc stwierdziłam,że głupio będzie przyjść np z wiankiem w stylu glamour jak może masz urządzone w stylu prowansalskim... A było własnie odwrotnie .. Tak więc przed wizytą stwierdziłam ,że zawsze mogę wianek czy inną ozdobę Ci przywieżć , jak już będę miała jakieś rozeznanie

A zając tak się do mnie w sklepie uśmiechał ,że nie mogłam mu odmówić

Kiedyś Ty jeszcze zdążyła tą poduchę udziergać ??... Czy Ty wogóle sypiasz ??.. Albo masz jakiś naciągacz czasu ??
Zapach ziemi 19:59, 08 mar 2014

Do góry
Ależ u Ciebie już wiosna
Prawy wianek bardzo gustowny, a bratki miodzio U nas bratków jeszcze nie sprzedają
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:54, 08 mar 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)
Och mała Mi
Twój ogród po nocach mi się śni,
tu piękne rosną trawy
i cudne bukszpany.
Krokusów Twoich łany
są niczym perskie dywany.
Jeżówek masz bez liku
i wielki basen w którym robisz fiku miku.
Przepiękny jest ten wiosenny wianek
a przed Wielkanocą wskoczy na niego uroczy baranek

Bardzo mi miło, że pomimo planu naprawczego,
znalazłaś chwilkę by zajrzeć do ogrodu leśnego...
Byś nie musiała szukać dla siebie wierszyka
wklejam go do Twojego ogrodniczego dziennika.

P.S.Wierszyk napisałam
zanim P.W. przeczytałam

Ruda wiewióreczko sen spełnij na jawie
Zapraszam Cię serdecznie
Razem poleżymy na murawie
Jak słonko przygrzeje, do basenu wskoczymy
Ale fotek na forum nie upublicznimy

Ogrodnik Mimo Woli cd 08:22, 08 mar 2014

Do góry
Donice superowe z kfiarkami bosko, a wianek no świetny i kto tu mówi że talentu nie ma no
Ogrodnik Mimo Woli cd 08:07, 08 mar 2014

Do góry
Aniu, ciemierniki wymiatają wianek również, pozdrawiam
Leśne Wzgórze 23:32, 07 mar 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Mathildis jesteś niemożliwa.... jest watek o rymowankach ogrodowiskowych.. dawaj tam te wszystkie zwrotki
Ja mam hebe.. takie jak Twoje.. i w gorsze zimy pada.. a iluś krzewinek została sie chyba jedna lub dwie, zamaskowane za różanecznikami.. i tylko dlatego tam są.. ale moje rada..to wyciepaj je ...szkoda zachodu........

Och mała Mi
tam piękne rosną trawy
i cudne bukszpany
jeżówek masz bez liku
Krokusów Twoich łany

Byś nie musiała szukać dla Ciebie wierszyka
wklejam go do Twojego ogrodniczego dziennika

Wierszyk mi się podoba
więc i w moim wątku się zachowa

P.S.Wierszyk napisałam
zanim P.W. przeczytałam

Ogrodnik Mimo Woli cd 23:31, 07 mar 2014

Do góry
Och mała Mi
tu piękne rosną trawy
i cudne bukszpany.
Krokusów Twoich łany
Jeżówek masz bez liku

Byś nie musiała szukać dla siebie wierszyka
wklejam go do Twojego ogrodniczego dziennika.

P.S.Wierszyk napisałam
zanim P.W. przeczytałam
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:21, 07 mar 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A przed chwilą popełniłam wianek.... nie jest to mistrzostwo świata absolutne... ale biorąc poprawkę, że sama robiłam i bez norania inspiracji.. tylko co w ręce wpadło w sklepiku.... to wianki ma Ogrodowisko, wianek mam i ja. Jestem praktyczna.. to z jednego wianka będzie również wersja wielkanocna...
To wersja codzienna.. i proszę zwrócić uwagę na kolor... RÓŻOWY.. ten którego najbardziej nie lubiłam... a wielkanocna z doczepianymi barankami

Podkład stary, kwiatki po 2 zł, zielone gałązki po 80gr.. rolka wstążki 9,50 (będzie na kilka razy), filcowe baranki na spinaczach 10,50 Cena nie powala na kolana, a radocha jest

Detale

Przepiękne duże ciemierniki, gzie takie ladne kępy sprzedają Aniu wianek wyszedł bardzo ładnie i wersja świąteczna też fajnie wygląda, widać, że z wiosną dostałaś twórczych skrzydeł pozdrawiam serdecznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:02, 07 mar 2014

Do góry
Z planem naprawczym.... ileś stron..... jak każdemu odpiszę... to kolejne 5... i znów będzie, że dużo.... i Magda musi cofać i cofać...
Trochę rewizyt zrobiłam.... i więcej dziś nie zdołam.. .. musicie wybaczyć... teraz na konkrety odpiszę
Dziękuje za uznanie dla mojej robótki.. ale wiem, że to zasługa grupy krwi.. wyczytałam u Gierczusia..

Ciemierniki jutro posadzę.. tera tylko wrzucone.. ale pada deszcz i zimno.. za zimno na grzebanie nawet w donicach.. wiec dziękuję za uznanie dal ciemierników wrzuconych byle jak.. piękno się jak widać samo broni.. Jak je zobaczyłam... to wiedziałam, że bez nich do domu nie idę.. starły sobie na zewnątrz i wołały kup mnie... a pojechałam tylko po prepitety do wianka..

Wianek będzie taki i na Wielkanoc... przypnę tylko baranki .. wianek u mnie też musi być wesoły bo po to on jest, aby rozweselić W domu będzie wianek od Justyny z ogrodowiska, mam do niego sentyment i nie przeszkadza mi ,że trzeci rok będzie ten sam... czyli zając z jajami Dlatego Ewa, u mnie świat nie ma, ale przymiarka już jest..

Pogoda jest do niczego.. zgadzam sie z Wami.. nawet w domu mi zimno..... słońce strajkuje na całego..

Stokrotki to ładne kwiaty.... Kasik nie wybrzydzaj.. u nas stokrotek i innych kwiatów typu bratki jeszcze nie ma w sprzedaży..

Aneta - ogrodniczy z krzewami i drzewkami na razie sie otwierał.. a ciemierniki na giełdzie rolnej, gdzie sprzedają kwiaty doniczkowe i cięte.. oraz warzywa.. Beata Motylku - na Lubelskiej na giełdzie rolnej, jak się wjeżdża to sklep jakby na wprost.. na samym końcu.. stoją na zewnątrz.

Beata - wianków też u nas nie ma, bo nie ma na to mody.. ale spinki z barankami daje sie kupić.... było trochę fajnych ozdóbek światecznych, aż trudno było sie zdecydować..

Justyna - dzięki za komplement... ale królowe są małe i duże.. a ja jestem MI

Motylku - zimno mi jak diabli, a temperatura w domu 22 stopnie, a ja cała okutana jak na zimnicę.. w nogi zmarzłam i w ręce..Śpię w ciepłych skarpetkach.. a na głowie mam polarowy kaptur.. Jakoś nie mogę sie sprężyc do ćwiczeń... pies musi być tam gdzie ja.. a ja przy psie nie mogę nic robić, bo mnie uspokaja... a tak wogle to mi sie nie chce..

Do jutra... niech już się zrobi wiosna..
Ogród w skali mikro :) 20:45, 07 mar 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Wianek bedzie,zakupy już som
Buziam

Ja już mam zamówienia .. Ten pierszy dla najlepszejszej Przyjaciółki
Ogród w skali mikro :) 20:39, 07 mar 2014

Do góry
Wianek bedzie,zakupy już som
Buziam
Ogród w skali mikro :) 20:09, 07 mar 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Zapomniałam napisac ze zakupy fajne dziś zrobiłaś, wianek pewnie też fajny bedzie.

Bogdziu ... Zobaczymy .. Telepie mi się w główce koncepcja , jak łyżka w pustym wiadrze .. Ale co z tego bedzie , to się dopiero obaczy

Żal mi czasem ,że mieszkacie tak daleko .. Bo jednak jechać do Bielska ,na przykład , to nie to samo co do Łodzi czy na Mazowsze

Ściskam
Ogród w skali mikro :) 20:07, 07 mar 2014

Do góry
Zapomniałam napisac ze zakupy fajne dziś zrobiłaś, wianek pewnie też fajny bedzie.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:52, 07 mar 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Pomysł na wianek inspirujący trzeba będzie zrobić dużo wiecej również na moj wianek pięknie wypleciony przez zdolne i serdeczne rączki koleżanki... Również pięknie dziękuję

Uhhhummmmm .. To to była praca w dublecie
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:51, 07 mar 2014

Do góry
Ale wypasione ciemierniki dorwałaś
Wianek też chwalę,bo fajny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies