Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Agania 20:44, 11 mar 2014

a co to za pułapkę szykujesz, z chęcią się chciałabym dowiedzieć o co w tym wszystkim, chodzi , bo wyciągnęłam jedną żurawkę u siebie i miała obżarte korzonki
gierczusia 14:32, 12 mar 2014

Agania napisał(a)
a co to za pułapkę szykujesz, z chęcią się chciałabym dowiedzieć o co w tym wszystkim, chodzi , bo wyciągnęłam jedną żurawkę u siebie i miała obżarte korzonki

Aganiu te opuchlaki spędzają mi sen z powiek ... Dzytałam gdzieś o pułapkach lepowych i stwierdziłam ,ż zamiast zjeżdzić pól śląska w poszukiwaniu to spróbuję zrobić je sama .. Taśma klejąca i sznurek... Dziś skoro świt wyskoczyłam do ogrodu nie bacząc na temparaturę .. Wreszcie doceniłam ,że mam małe , bo gdybym miała wielkie to zanim bym dobiegła , to pewńie bym się zmieniła w pingwina

Nic się ńie złapało, ale nowych dziur też nie było.. Może był przymrozek i te czarne pierony zrezygnowały ze śniadania

Jak coś będzie wiadomo , to dam znać

Buziaki
gierczusia 14:35, 12 mar 2014

Agania napisał(a)
Wiankowanie zaczynasz, no piękny wianeczek znofu muszem, witki zbierać i zacząć kręcić, ale zimą to co innego, a wiosną to już całkiem nie ma czasu, no jak ty to robisz, przy tylu klasówkach, podziwiam cię kobietko

Dzięki ...,

Ale muszę Ci powiedzieć ,że to właśńie forum najbardziej na tym cierpi. ... A mnie wątroba boli ,że tylu fajnych ogrodów nie mam czasu odwiedzić .....aaaa.. Liczę na wybaczenie , ale czy otrzymam ??

Ja podkład kupiłam gotowy , słomiany .. 8 zł to ńie majątek
A potem można obwijać .. Czym tylko dusza zapragnie

gierczusia 14:37, 12 mar 2014

Urszulla napisał(a)
Elu, wianek poczyniłaś świetny
Naturalnie, ekologicznie.....w kuchni też....to wszystko w normie
Będzie w prezencie, jak czytałam A dla siebie też zrobisz?

Ulka ... Mnie to wiankowanie wciągnęł jak prawdziwe baggggnissssko

Ten wianekmjest akurat taki naturals , ale glamour też lubię .. i styl wiejsko- prowansalski ...

Zrobię i dla siebie i dla każdego ,to ma ochotę

Ps...cieszę się ,że się podoba .. Ściskam
malgorzata_s... 14:43, 12 mar 2014

Elu wianek pikny a ja tam gdzie tak ciemno wczoraj było czyli u mudźina w ......... Leżę i kwiczę i ryczeć mi się kce bo nic nie mogę i wściekłam jak głodna osa Biegam więc do was coby się trochę pocieszyć Buziam.
gierczusia 14:49, 12 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Elu wianek pikny a ja tam gdzie tak ciemno wczoraj było czyli u mudźina w ......... Leżę i kwiczę i ryczeć mi się kce bo nic nie mogę i wściekłam jak głodna osa Biegam więc do was coby się trochę pocieszyć Buziam.

Noo Bidulko.. Własnie przeczytałam ,że chróbsko Cię dopadło ... Achh Ci powiem.. Mój eMuś , który niedawno obchodził 4 dyszki to mówi ,że jest ńormalnie SKS .. Znasz to ??

Nie martw sie , potem nadrobisz .. Teraz przynajmniej możesz wszystkie ulubione wątki obskoczyć , a ja nie wyrabiam czasowo bardzo mi smutno z tego powodu..

Buziam .. A choróbsko precz
gierczusia 15:06, 12 mar 2014

A tak wogóle to dziś wpadłam w szał prac ogrodowych .. To te słońce , wiecie ....

Pochlastałam moje bluszcze i irgi i zrobiłam sadzonki , może się przyjmą i komuś się przydadzą

Cisa ogoliłam , mimo ,że jeszcze nie powinnam .. Ale on stoi przy ścianie domu woęc jest bardzo chroniony przed ewentualnymi przymrozkami ..a był taki poczochtorany ,że aż wstyd

To było jego i moje pierwsze cięcie

A teraz jak tak patrze na tą focię , to mi się wydaje ,że fajnie by było jakąś traffkę tam machnąć ,żeby to troszku luźniejsze się zrobiło ....

aga_szsz 15:15, 12 mar 2014

na bluszcze ja chętna

może i nie głupio z tą trawką...by było
aga_szsz 15:15, 12 mar 2014

tylko czy cisa nie zasłoni??
gierczusia 15:20, 12 mar 2014

aga_szsz napisał(a)
tylko czy cisa nie zasłoni??

Cis już mi sięga znacznie wyżej niż nasza miara ogrodowiskowa " do cycków "...

Dla wyjaśnienia :....,( kiedyś kupowałam Kindzi kompletnie Jej nie znając stożki bukszpanowe i gadam z Nią przez tel a ona pyta jakie są wysokie!! ja bez miarki no i walę : tak do cycków .. I tak już zoastało )

A miskanty morńing nie mają wiel wiecej niż metr .. Powinny być ok .. Tylko muszę się zdoktoryzować czy one rodki lubią