Mariuszek bardzo smaczne no to sikorom nasypię normalnie w podajniki słonecznik, ale masz rację szału nie ma w skubaniu dostana normalna słoninkę i suche ziarno i orzechy chciałabym żeby i tu kowalik przylatywał
Renatko dostałam podpowiedź że jesteś ekspertem w dziedzinie róż, bardzo proszę o podpowiedź w jakich odstępach sadzić chopin aby uzyskać taki efekt jak u Ciebie i czy zamiast lawendy obok róża bonica różowa czy te dwie róże by się nie zagłuszyły ? a jeżeli nie to w jakiej odległości sadzić ??
Ja nigdy nie robiłam sądzonek w styczniu i do tego w wodzie pisałam u siebie na wątku że mały procent się ukorzenia,wolę bezpośrednio w grunt i nie ruszam przez 2 sezony.Może masz lepszą rękę niż ja.
U Madżenki dyskusja o Frosted Curls. Pokażę swoje.
01.06 po posadzeniu
Później przyszła ekstremalna susza, przez całe lato padało może 3 razy. Nawozu też nie dostały. I rosły
14.09 wyglądały już tak
Magdomoje hortensje ogrodowe zimują w ogrodzie ,na zimę je troszkę kopczykuję i okrywam gałązkami z marcinków najbardziej szkodzą hortensjom ogrodowym wiosenne nocne przymrozki ja okrywam wtedy na noc dodatkowo kocami
Jolu Iwonko dziękuję ja też Wam życzę samych wspaniałości