Bociuś .. Ty siem nie bojaj .. Ale jak masz " niewygodnego "sąsiada , to już wiesz , gdzie szukać rady
Wiesz ,że zawsze ilekroć piszesz do mnie Garfield ( co uwielbiam ) to mi się przypomina to spotkanie u Alinki .. Noo to z garfieldem ... Mam nadzieję ,że się kiedyś spotkamy , bo bardzo jestem Ciebie ciekawa
Zaraz muszę lecieć do Ciebie zobaczyć co tam kupiłaś ... U nas na giełdzie tyle fffszystkiego ,że ciężko było sie zdecydować .. Tylko ustalony jeszcze " na trzeżwo " limit finansowy ochronił mnie przed całkowitym bankructwem
Danuś... oszalałam i kupiłam do donic ciemierniki.. wianek popełniłam.... czego to forum nie robi..... przyszłam popatrzeć co u Ciebie, ale widzę cisza...
Aniu, narodziny wnusia całkiem Cie odmieniły Nawet w kwestii różowego I jaka artystyczna dusza z Ciebie wychodzi Wianek taki radosny
Też ułatwiłam wczoraj Markowi prezent z okazji dnia kobiet - azalia już stoi i cieszy
A przed chwilą popełniłam wianek.... nie jest to mistrzostwo świata absolutne... ale biorąc poprawkę, że sama robiłam i bez norania inspiracji.. tylko co w ręce wpadło w sklepiku.... to wianki ma Ogrodowisko, wianek mam i ja. Jestem praktyczna.. to z jednego wianka będzie również wersja wielkanocna...
To wersja codzienna.. i proszę zwrócić uwagę na kolor... RÓŻOWY.. ten którego najbardziej nie lubiłam... a wielkanocna z doczepianymi barankami
Podkład stary, kwiatki po 2 zł, zielone gałązki po 80gr.. rolka wstążki 9,50 (będzie na kilka razy), filcowe baranki na spinaczach 10,50 Cena nie powala na kolana, a radocha jest
W domu mam kilka rodzajów podłóg i jasne płytki mimo brudzenia dają dużo światła Ciemne trzeba umyć co dwa dni lub nawet codziennie, bo za chwilę widać kurz, przy psie zwłaszcza Chyba nie ma idealnego rozwiązania Sebuśkam
Wianek śliczny Sebku. Białej podłogi w domu, szczególnie na wsi, nigdy bym nie zrobiła, bo to koszmar jest, trzeba by bez przerwy ze ścierką latać. Na ciemnej też widać ślady, dlatego najlepsza jest w "średnim kolorze". Pozdrawiam