Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 19:26, 07 mar 2014

bociek napisał(a)
Garfield, no nie mow. Ty fiesz, ze i mnie cos koplo dzisiaj rano i kazalo wstac Chociaz wcale nie musialam Zakupy konkret czekam teraz na wianek

Aha, i doczytalam o persilach, czarnych workach i wapnowaniu i powiem Ci, ze zaczynam siem Was bojac Fffffffariatki

Bociuś .. Ty siem nie bojaj .. Ale jak masz " niewygodnego "sąsiada , to już wiesz , gdzie szukać rady

Wiesz ,że zawsze ilekroć piszesz do mnie Garfield ( co uwielbiam ) to mi się przypomina to spotkanie u Alinki .. Noo to z garfieldem ... Mam nadzieję ,że się kiedyś spotkamy , bo bardzo jestem Ciebie ciekawa

Zaraz muszę lecieć do Ciebie zobaczyć co tam kupiłaś ... U nas na giełdzie tyle fffszystkiego ,że ciężko było sie zdecydować .. Tylko ustalony jeszcze " na trzeżwo " limit finansowy ochronił mnie przed całkowitym bankructwem

Buziaki
gierczusia 19:35, 07 mar 2014

GosiaJoanna napisał(a)
A mówią że wschód najzimniejszy a u mnie krokusy już od 2 tyg, kwitną Zakupy Eluś superaśne oj kiedy ja na zakupy pojade, usidlona jestem w domu jedynie to tylko do sklepu po bułeczki skocze i to tez migusiem hehehe

Ajjjjj,znam to znam ..... Ale najzabawniejsze jest to ,że kiedy byłam w podobnej do Twojej obecnej sytuacji to mi też się mierziło ..a teraz bym chętnie posiedziała w domu
Ps..jak to Ci już 2 tyg kwitną ??.... Skandaliczny skandal
boguslawa_ma... 19:41, 07 mar 2014

Elu w sprawie liatry napisałam u mnie
gierczusia 19:46, 07 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu w sprawie liatry napisałam u mnie

Ok .. Zaraz lecę zobaczyć
bociek 20:03, 07 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Bociuś .. Ty siem nie bojaj .. Ale jak masz " niewygodnego "sąsiada , to już wiesz , gdzie szukać rady

Wiesz ,że zawsze ilekroć piszesz do mnie Garfield ( co uwielbiam ) to mi się przypomina to spotkanie u Alinki .. Noo to z garfieldem ... Mam nadzieję ,że się kiedyś spotkamy , bo bardzo jestem Ciebie ciekawa

Zaraz muszę lecieć do Ciebie zobaczyć co tam kupiłaś ... U nas na giełdzie tyle fffszystkiego ,że ciężko było sie zdecydować .. Tylko ustalony jeszcze " na trzeżwo " limit finansowy ochronił mnie przed całkowitym bankructwem

Buziaki

Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla Ja w rzeczywistosci jestm strasznie niefajna, milczaca i w ogole taka zamknieta w sobie
A sasiadow mam bardzo w porzo

Buziam Elus
Bogdzia 20:05, 07 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Mam nadzieję ,że się kiedyś spotkamy , bo bardzo jestem Ciebie ciekawa
Buziaki

Ja zBociusiem juz się widziałam , super dziewczyna , nie ma żadnych wątpliwosci ze Ci sie spodoba, nie dośc ze ładna to jeszcze wesoła , same plusy.A na zdjeciach jak swietnie wychodziNiecierpliwie czekaj na spotkanie.Pozdrówka.
gierczusia 20:06, 07 mar 2014

bociek napisał(a)

Ja w rzeczywistosci jestm strasznie niefajna, milczaca i w ogole taka zamknieta w sobie

To dokładnie tak jak ja .....

Ściskam

Bogdzia 20:07, 07 mar 2014

Zapomniałam napisac ze zakupy fajne dziś zrobiłaś, wianek pewnie też fajny bedzie.
ewakatowice 20:08, 07 mar 2014

kiedy to co zakupiłaś "sklecisz" do kupy ")
gierczusia 20:09, 07 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
Zapomniałam napisac ze zakupy fajne dziś zrobiłaś, wianek pewnie też fajny bedzie.

Bogdziu ... Zobaczymy .. Telepie mi się w główce koncepcja , jak łyżka w pustym wiadrze .. Ale co z tego bedzie , to się dopiero obaczy

Żal mi czasem ,że mieszkacie tak daleko .. Bo jednak jechać do Bielska ,na przykład , to nie to samo co do Łodzi czy na Mazowsze

Ściskam