Dzień dobry! Może ktoś mi podpowie, czy powinnam usunąć ten odrost po lewej, poniżej opaski na miłorzębie Mariken? On jest jakby poniżej miejsca szczepienia.
Ostatnio powojnik został skrócony do 20cm. Wlazł na borówkę i mi namieszał w zbieraniu. Natomiast innemu muszę zmienić miejscówkę. Co roku go przypala. Ale czy przeżyje przesadzanie? Na razie za gorąco. Może w sierpniu?
Haniu, BARDZO Ci dziękuję za tak szczegółowe wyjaśnienie cięcia kuklików. I to jeszcze z ilustracjami! .
Wydaje mi się, że chodzi mi o tego ostatniego. Też są pomarańczowe i bardzo wysokie.
O, tak, jeżom jest u nas dobrze i to nas bardzo cieszy
Jeży jest więcej, wcześniej były trzy, ale nie miałam telefonu
A gdy robiłam fotki tej piątce, to dwa jadły w środku budynku, a jakieś szeleściły w roślinach.
Trzeba znaleźć swój wątek i zerknąć na kolumnę "Wyświetleń"
Twój wątek ma ich teraz 47 490.
Nie korzystam na forum z funkcji powiadomień o nowych wpisach. Zawsze otwieram sobie okienko "Nasze ogrody" oraz "Projektowanie ogrodów" i po dacie wpisu widzę, czy pojawiło się coś nowego w interesujących mnie wątkach. Mogę też wtedy zerknąć na licznik wyświetleń w swoim wątku.
W ogrodzie są miejsca, gdzie jest kolorowo, ale są też takie bardziej monochromatyczne.