Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród wyrozumiały 12:12, 24 paź 2014

Do góry
I po .....

Ogród prawie romantyczny 12:12, 24 paź 2014

Do góry

To jest jedna kwitnie na biało a ta druga ma piękne liscie u mnie nie kwita
Ogród prawie romantyczny 12:12, 24 paź 2014

Do góry

To jest jedna kwitnie na biało a ta druga ma piękne liscie u mnie nie kwita
Kwiatowy ogródek Monteverde 12:10, 24 paź 2014

Do góry
Kasya napisał(a)
a ja wybieram wszystkie

No to czas na zakupy Kasiu
Ogrodnik Mimo Woli cd 12:08, 24 paź 2014

Do góry
Jola - doktorat z wnuczkowania można zrobić.. trza na uniwersytet trzeciego wieku sie zapisać.. moje opinie na temat wychowywania dzieci zostawiam dla siebie..bo mogę podpaść tu i tam.

Asia - z tym cieplej to nie zawsze, bo ja ten typ co potrafię walnąć jak łysy włosami o glebę.. tak ciut mało we mnie dyplomacji Będziesz mogła powiedzieć.. ale sama nie jestem pewna czy oby na pewno warto się przyznawać do mnie.. Starałam sie poważnie, ale z moim charakterkiem to sama sobie nie wierzę.

Nikita - ja już odliczam do wiosny... ogrzewanie eM włączył, ale i tak mi zimno...

Koniec przerwy pora sie wziąć za coś innego.

Więcej fotek z dziś nie mam... bo zamarzałam.. i stwierdziłam, że szaro buro i do niczego.
Co się stało kwiatom ... 12:07, 24 paź 2014

Do góry
Mirella napisał(a)
Pociemniało, poszarzało - jesień jak to tak
Jesień jak to tak...
Dwa stopnie na plusie Brrrrr
Róże jeszcze mają nadzieję że się rozwiną

Mirella rh Ci teraz kwitnie? jaki to?
Ogród wyrozumiały 12:07, 24 paź 2014

Do góry
U mnie się wypogodziło,ale co z tego jak pomocnik nie dotarł...normalnie trafia mnie.
Zrobiłam zdjęcia swojej rabatki

Przed....

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 12:01, 24 paź 2014

Do góry
Ta zaznaczona rabatka jest zrobiona w tym roku, wsadziłam tam pęcherznice z nadzieją że szybko urosną i zasłonią mi trochę wejście do kotłowni i cały ten rozgardiasz, ale teraz tak patrzę i jakaś taka biedna ta rabatka, mogłam tam może wsadzić jakieś tuje które będą cały rok zielone?
Co się stało kwiatom ... 12:00, 24 paź 2014

Do góry
Mirella napisał(a)

Ok, jak rozszyfrujesz moją, to ja rozszyfruję Twoją

A to nie jest świerk Acrocona? Mirella pięknie w ogrodzie, no i jeszcze różyczki kwitną
Ogród Sylwii od początku cz.II 11:55, 24 paź 2014

Do góry
Syla napisał(a)
takie mam widoki z ogrodu zimowego ... na zdjęciach nie jest wyraźnie, światło się odbija ...

Obejrzałam wszystkie fotki i twierdzę, że czas zaprosić Maję do ogrodu jest ślicznie
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:55, 24 paź 2014

Do góry
Aniu Monte - mały jest przepocieszny to fakt, ale psotnik też z niego będzie. Na szczęście jak mówię NIE i grożę paluchem to robi w tył zwrot od storczyków i kwiatków.. co nie zmienia faktu, że szybko o tym zapomina Storczykowe okno zawalone doniczkami i nisko nad podłogą... nie mam gdzie ich przestawić.. musi sie nauczyć, że nie wolno. Tak samo z oczkiem. Innej opcji nie ma. Moje okno... będzie w TV

Kwiatowy ogródek Monteverde 11:53, 24 paź 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Pastella

Dziękuję
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:51, 24 paź 2014

Do góry
Anulka - ja też do Ciebie zajrzałam

Hanusia - będziesz gratulować po emisji, bo może nie być czego .. ale wierzę w chłopaków... jak psiałam jedno ujecie widziałam i było pikne.. a ja - jak nie ja Nic tylko Oskar dla operatora

Magdalena - na ostatnim nagraniu Muminka nie było, nie mógł przyjechać, szkoda Patrzę na fotki i widzę jak sie zmieniał w tym czasie. Na wzruszająco bym nie liczyła... ha, ha, ha...

Madżen - u mnie tylko tulipanowiec zachował sie porządnie, a reszta najgorsza w tych wszystkich latach. Za to melduję, że pąki kwiatowe (te same!!! ) Pastella u mnie trzyma już ponad miesiąc W dodatku pada od zeszłej środy czy czwartku.. i to mocno padało. Nie ma kropek, nie ma pleśni, a płatki się trzymają. Jestem pełna podziwu. Róża dostaje medal u mnie za trwałość kwiatów. Za zdrowotność też. Nie pryskana i zdrowa .. bez żadnych plamek na liściach. I pomyśleć, że przez 2 lata mi się niezbyt podobała..

Kwiatowy ogródek Monteverde 11:51, 24 paź 2014

Do góry
Mirella napisał(a)

Cudowny bukiet, wybrałam drugą od góry z lewej strony, pudrowa piękność,
przedstaw mi ją Aniu

Pastella
Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 11:45, 24 paź 2014

Do góry
Witam Jestem tu nowa i jak większość osób trafiłam przypadkowo z czego cieszę się bardzo

Chciałabym przerobić ogród a zacząć chcę od tego miejsca. Przy płocie rośnie jarzębina która pokryta jest bluszczem obok niej studnia ( co z nią zrobić nie wiem). Chcę zostawić na tej rabacie magnolie i jarzębinę. Przez tą "rabatę " podjeżdża samochód pod dom z węglem. i zawsze są wgłębienia po kołach . Jak i jakie posadzić rośliny aby ładnie wyglądały i nie przeszkadzały przy rozładunku węgla ? Wymiary miejsca to ok. 4x15m
Z góry dziękuję za podpowiedzi. Razem może coś wymyślimy

Ogród Sylwii od początku cz.II 11:45, 24 paź 2014

Do góry
Luki napisał(a)
No to ja sobie tylko powzdycham nie wiem co chwalić bo wszystko mi się podoba, ale w szczególności szałwia, która kwitnie jak goopia i chyba nic nie robi sobie z tego, że koniec października się zbliża... w ogóle ta donica gabionowa wyszła Ci znakomicie

donica gabionowa w tym roku robiona .... pamiętasz początek szybko się rozrosła szałwia a była przycinana po pierwszym kwitnieniu

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:43, 24 paź 2014

Do góry
Kasial, Zawitka - nie wiem jaki będzie odcinek.. i sie nie dowiem. Czekam razem z Wami co tam plotłam.. ... starałam sie na poważnie, bo to nie kabaret tylko program dla ogrodników. Nagrywali dużo i na pewno nie wszytko sie zmieści do programu. Myślę, że z tego co kręcili to i 3 odcinki by wyszły A tak sie nie da

Bogdzia - jak ciacho to ciacho i nic tego nie zmieni

Kosolka - też się roześmiałam w głos na hasło Bogdzi No cóż, czasami pozostaje się już tylko patrzenie Ostatni dźwiękowiec nawet mi nie chciał pod bluzeczkę wkładać mikrofonu... musiałam sama.. ot taki los... Na ciacha tylko można popatrzeć

Jak na te kobee.. dostałam wczoraj cały bukiet od koleżanki.. wolała urwać, bo i tak przymrozek wszytko zniszczy. Przymrozek zapowiadają przez cały tydzień. A ja mam wykopane kilkanaście doniczek bylin.. a aby je posadzić muszę wykopać ileś innych. Cebulowe jeszcze w wiadrach. Ale na taka temperaturę nie pójdę norać w ogrodzie.. mam w nosie.

Bukiecik.. niestety kwiaty w wazonie nie są trwałe, odpadają kielichy

Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 11:41, 24 paź 2014

Do góry
Zaczęłam obsadzać mój przedogródek . Ale dni już takie krótkie. Niewiele można zrobić.

Tylko zagrabiłam, poprzymierzałam i musiałam przerwać , bo kurier przywiózł... RÓŻE

Będę sadzić w weekend.
Kwiatowy ogródek Monteverde 11:38, 24 paź 2014

Do góry

Cudowny bukiet, wybrałam drugą od góry z lewej strony, pudrowa piękność,
przedstaw mi ją Aniu
Ogród Sylwii od początku cz.II 11:35, 24 paź 2014

Do góry
takie mam widoki z ogrodu zimowego ... na zdjęciach nie jest wyraźnie, światło się odbija ...

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies